Přejít k hlavnímu obsahu

WCG 2011: Jde se do playoff

9. 12. 2011 | 15:33 League of Legends
Skupiny World Cyber Games 2011 jsou u konce a před námi stojí playoff. Komu se povedlo získat slot v bracketu?SkupinyDnes brzy ráno skončily skupiny a tak již víme, jak vypadá playoff pro zítřejší den. Ze skupiny A postoupili Flash.lol a Gameburg, kteří tak vyřadili německé Team Acer a Vietnamské Soil.Ve skupině B se na vrchol dostali čínští iG a v těsném závěsu za nimi stojí jeden z reprezentantů USA, tým Dignitas.
Výchozí obrázek

Skupiny World Cyber Games 2011 jsou u konce a před námi stojí playoff. Komu se povedlo získat slot v bracketu?

Skupiny

Dnes brzy ráno skončily skupiny a tak již víme, jak vypadá playoff pro zítřejší den. Ze skupiny A postoupili Flash.lol a Gameburg, kteří tak vyřadili německé Team Acer a Vietnamské Soil.

Ve skupině B se na vrchol dostali čínští iG a v těsném závěsu za nimi stojí jeden z reprezentantů USA, tým Dignitas.

Druhý reprezentant USA, CDE (který má v sestavě také Brandona 'saintvicious' DiMarca a Steva 'Chauster' Chau, hráče CLG - původní týmy TSM a CLG se totiž nemohly účastnit v jejich sestavách z důvodu pravidel WCG, které jsou prakticky jako na olympiádách. Oba týmy jsou totiž kanadsko-americké, sestavy se tak musely proházet, aby vznikly dva národní týmy Ameriky a Kanady.), si zajistil první místo ve skupině C a z druhé pozice postupují Counter-Logic Gaming.

V poslední skupině postoupily výběry Koreje a Francie, tedy EDG a Jerome_NEGGRET, kteří měli celkem namále, aby svůj slot nedali taiwanským FTW.

Playoff

Zápasy čtvrtfinále playoff, které se odehraje systémem Single Elimination na BO3, tak vypadají následovně:

Jerome_NEGGRET {#Francie}
CDE {#Spojené státy americké}
iG {#Čína}
EDG {#Korejská republika}
vs.
vs.
vs.
vs.
{#Singapur} Flash.lol            
{#Spojené státy americké} Dignitas
{#Kanada} CLG
{#Polsko} Gameburg

Nejzajímavějším zápasem čtvrtfinále bude pravděpodobně souboj amerických týmů CDE a Dignitas. Máte svého favorita? Kdo vyhraje celé WCG 2011, když do soubojů nemohou zasáhnout evropské týmy Fnatic a SK Gaming?

Zdroj: WCG
Štítky: WCG 2011