Přejít k hlavnímu obsahu

Intel Liga III: Začíná play-off

Základní část INTEL ligy III už je za námi a my už víme, které čtyři týmy se probojovali ze základní části do play-off, kde se rozhodne o konečném pořadí.
Výchozí obrázek

Základní část INTEL ligy III už je za námi a my už víme, které čtyři týmy se probojovali ze základní části do play-off, kde se rozhodne o konečném pořadí.

Intel Liga III

Základní části se účastnilo rovných 10 týmů, které se se spolu utkaly ve vzájemných zápasech v rámci jedné skupiny. Většinu zápasů se podařilo bez větších komplikací odehrát. Vyjímku tvořili zápasy týmů Aceton Elites a Fuck Me i am famous. Oba tyto týmy více jak polovinu svých zápasů neodehrály a byly tak z ligy vyřazeny. Konečné pořadí základní části je následující:

Intel Liga III - konečné pořadí

Pozn.: Skutečné body získané jednotlivými týmy odpovídají zelenému číslu ve sloupci "Rozdíl ve skóre"

První dvě místa pole očekávání obsadily týmy CZUR TEAM a 2GD4Y, které všechny ostatní soupeře s přehledem přehrály rozdílem třídy. Velkým zklamáním byl ovšem jejich vzájemný zápas, který v rozpisu ideálně vyšel na poslední kolo základní části. I přes několik odkladů se oba týmy nebyly schopné sejít v plné síle a o umístění na předních příčkách tabulky nakonec bohužel rozhodla kontumace.

Třetí postupové místo si 22 body celkem bez problému pojistil tým Bullet in Time. Nejzajímavějším byl ovšem souboj o poslední postupové místo. Na začátku posledního kola základní části si na tuto pozici brousily 2 týmy: Cavaliers a Pixel Warriors. Shodou okolností tyto 2 týmy nastoupily v 9. kole proti sobě. I když by si na vítězství Pixel Warriors v tomto zápase vsadil málokdo, Cavaliers pokračovali v tragikomedii, kterou ve třetí sezóně Intel Ligy předvádí a na mapách Obscure (3:2) a Snakewater (2:2) darovali Pixel Warrirors vítězství 4:1. A byl to právě jediný bod získaný Cavaliers za remízu na druhé mapě, který je posunul v konečné pořadí základní části před Pixel Warriors.

Play-off

Do play-off postupují první čtyři týmy ze základní části. Play-off se hraje systémem best-of-three. Každý z týmů si volí vlastní mapu, případná třetí mapa se volí eliminací z maplistu. Při remíze na mapě se hraje goldencap (první tým, který získá bod za vyhrané kolo vyhrává).

Maplist: cp_granary, cp_badlands, cp_gullywash_pro, cp_obscure_remake_rc1, cp_gravelpit, cp_snakewater

ROZPIS PLAY-OFF

První kolo play-off začíná již tuto neděli ve 20:00.

{#Česká Republika} CZUR TEAM
0vs.0Cavaliers {#Česká Republika} 18.12.11 20:00Detaily & Sázky
{#Česká Republika} 2GD4Y
0vs.0Bullet in Time {#Česká Republika} 18.12.11 20:00
Detaily & Sázky