Přejít k hlavnímu obsahu

Pozvánka na BenQ CoD4 NightCup #94

Opět tu máme další pozvánku na blížící se BenQ CoD4 turnaj #94, jež je především zařazen do širšího bodování MČR klasifikace. Nebudeme dále otálet a pojďme si společně představit samotné informace k turnaji,Nightcup započne zítra v 16:00 hodin a bude se hrát systémem skupin a následného play-off Single Elimination, jiným slovem prohra - konec. Jak již bylo zmíněno v úvodu za tento turnaj si týmy rozdělí 50 bodů do MČR klasifikace. Více v již samotným pravidlech a informacích níže.
Výchozí obrázek

Opět tu máme další pozvánku na blížící se BenQ CoD4 turnaj #94, jež je především zařazen do širšího bodování MČR klasifikace. Nebudeme dále otálet a pojďme si společně představit samotné informace k turnaji,

Nightcup započne zítra v 16:00 hodin a bude se hrát systémem skupin a následného play-off Single Elimination, jiným slovem prohra - konec. Jak již bylo zmíněno v úvodu za tento turnaj si týmy rozdělí 50 bodů do MČR klasifikace. Více v již samotným pravidlech a informacích níže.

>>>> Odkaz na Call of Duty 4 BenQ NightCup #94 <<<<

Informace
Každý tým má povoleného jednoho hosta nedohodnouli se kapitáni jinak, týmy budou náhodně rozlosovány systémem do skupin, kde budou hrát předem určené mapy a do playoff postoupí vždy dva nejlepší týmy ze skupiny. V playoff si kapitáni týmů škrtají mapy dle maplistu - poslední zbylá mapa se hraje. Skupiny a playoff se hraje systémem B01, pouze finále a o třetí místo se hraje systémem B03kde si mapy určí již sami kapitáni týmů. Člen který zakládal tým tzv. Team Leader (kapitán) musí potvrdit učast na stránkách turnaje. Toto potvrzení naleznete vpravo pod titulkem Ovládací panel turnaje v položce "můj tým".

Systém turnaje
Veškeré registrace nyní probíhají přes turnajový systém, kde není problém založit tým a vložit do něj své spoluhráče (jejich přezdívky na tomto webu). Jim poté přijde soukromá zpráva a jen co potvrdí účast bude tým zařazen do turnaje. V profilu musí mít samozřejmě vyplněno HERNÍ ID pro CoD4.

Maplist
mp_backlot 
mp_crash
mp_citystreets 
mp_strike
mp_crossfire