Přejít k hlavnímu obsahu

SteelSeries ClanBase PO - informace

3. 1. 2012 | 22:45 Counter Strike 1.6
ClanBase budou k zítřejší půlnoci uzavřeny a turnaje budou vydány již zanedlouho. Zde se dozvíte, kdy se bude konat které playoff clanbase.Klanbáze jsou již téměř dohrány, po dobu několika měsíců jste měli možnost bojovat o přední příčky ve své oblíbené hře a již brzy, tedy na začátku ledna, budou ti nejlepší z vás bojovat o hlavní cenu a v případě 5v5 Classic i o sloty do GIGABYTE ligy. Harmonogram pro playoff je následující:
Výchozí obrázek

ClanBase budou k zítřejší půlnoci uzavřeny a turnaje budou vydány již zanedlouho. Zde se dozvíte, kdy se bude konat které playoff clanbase.

Klanbáze jsou již téměř dohrány, po dobu několika měsíců jste měli možnost bojovat o přední příčky ve své oblíbené hře a již brzy, tedy na začátku ledna, budou ti nejlepší z vás bojovat o hlavní cenu a v případě 5v5 Classic i o sloty do GIGABYTE ligy. Harmonogram pro playoff je následující:

Harmonogram

Zabanovaní hráči

Hráči s banem na turnaje se mohou zúčastnit playoff a přestože to děláme neradi, výjimkou je Ondřej 'Endruu' Piták, ten se proti pravidlům prohřešil vážněji než ostatní hráči, proto nemůže odehrát playoff klanbází. V příští sezóně ale již budeme trestat tvrději.

Ceny

Na ceny a počet týmů/hráčů k jednotlivým ClanBase se můžete podívat zde. Ceny do playoff věnovaly společnosti CZC.cz a SteelSeries.