Přejít k hlavnímu obsahu

TVcstrike: FalleN [MOVIE]

30. 1. 2012 | 12:57 Counter Strike 1.6
TVcstrike vydalo další movie a zaměřilo se na brazilského hráče, kterého nejčastěji můžete vidět se zelenou zbraní. Je jím Gabriel 'FalleN' Toledo.Matúš '0L0V0' Men si pro vás připravil video a zpracoval jednoho z hráčů bývalých Mandic, kteří se teprve nedávno ocitli bez zázemí. Gabriel 'Fallen' Toledo, AWP hráč top týmu Brazílie, se zasloužil o pěkných pár akcí, které uvidíte právě v tomto movie.
Výchozí obrázek

TVcstrike vydalo další movie a zaměřilo se na brazilského hráče, kterého nejčastěji můžete vidět se zelenou zbraní. Je jím Gabriel 'FalleN' Toledo.

Matúš '0L0V0' Men si pro vás připravil video a zpracoval jednoho z hráčů bývalých Mandic, kteří se teprve nedávno ocitli bez zázemí. Gabriel 'Fallen' Toledo, AWP hráč top týmu Brazílie, se zasloužil o pěkných pár akcí, které uvidíte právě v tomto movie.

TVcstrike kromě movie oznámilo i příchod dalšího člena týmu, Martina 'JellownM' Sitka, který se bude starat o movie z anket. Stále platí, že v případě 3000 subscriberů na YouTube channelu TVcstrike zpracuje Ghioc 'sky' Madalin movie jednoho z nejlepších švédských hráčů, Patrika 'f0rest' Lindberga.