Přejít k hlavnímu obsahu

Hraj na PLAYzone serverech a vyhraj ceny od NVIDIA!

Jedna soutěž se společností NVIDIA skončila, a my se hned pouštíme do druhé. Tentokrát ale nic nebude o náhodě, nýbrž o vašem skillu ve hře Battlefield 3. Pojďme tedy na to!
Výchozí obrázek

Jedna soutěž se společností NVIDIA skončila, a my se hned pouštíme do druhé. Tentokrát ale nic nebude o náhodě, nýbrž o vašem skillu ve hře Battlefield 3. Pojďme tedy na to!

Počínaje dneškem, tedy 1. únorem, začínáme na našem Battlefield 3 serveru pod novým názvem nVidia Battlefield Cup by PLAYzone.cz (server detailně ZDE) počítat vaše statistiky a společně s koncem měsíce vyhlásíme jednoho vítěze, který si odnese věcnou cenu, jež do soutěže věnuje NVIDIA Česká Republika.

V ČEM SOUTĚŽÍME A O CO

Co přesně se ale počítá a o co se hraje? Protože se chceme vyhnout tomu, abyste všichni leželi na mapě zakempení, rozhodli jsme se, že místo poměru K/D či samotných "fragů", které jste možná čekali, se pokusíme zapojit více týmovou hru, tzn. že zřetel se bude brát pouze na CELKOVÝ SOUČET VAŠICH NAHRANÝCH BODŮ.

Výhru, kterou si odnese pouze ten nejlepší, upřesníme brzy, tedy jakmile k nám od NVIDIA dorazí. Těšit se můžete na nějaký ten pěkný merchandising. A jestli se vám v únoru nebude dařit, nemusíte zoufat, protože podobnou akci na našich serverech určitě nepořádáme naposledy.

KDE SI KONTROLOVAT STATISTIKY

Statistiky můžete průběžně sledovat na stránce http://www.playzone.cz/nvidia-bf3-cup-statistiky, kam se započítávají body právě a jen ze serveru nVidia Battlefield Cup by PLAYzone.cz, a to od 1. do 29. února včetně. Kdybyste si ale chtěli zahrát i na našich ostatních serverech, jejich přehled naleznete na http://www.playzone.cz/herni-servery.

VAROVÁNÍ

Nyní varování ke statistikám a pravidlům. Hraje se klasicky podle dispozic a nastavení serveru, ale důrazně vám doporučujeme, abyste se vyhnuli jakékoliv manipulaci s body (tzv. STATSpading) tím, že se třeba domluvíte se svými kamarády, aby vám "pomohli". Pokud bude někdo přistižen, jak podvádí, bude jeho EA GUID vyloučeno ze všech následujících soutěží PLAYzone a zároveň samozřejmě vyloučeno ze statistik. Mějte na vědomí, že se nám veškerá data na serveru logují, takže případné podvody můžeme zpětně dohledat!