Přejít k hlavnímu obsahu

Old Generations bez NaDy!

7. 2. 2012 | 12:43 StarCraft 2
Venku mrzne až praští a tak ti z nás, kteří nemusi ani ven nevylézají. A tak člověk ostřížím zrakem sleduje, co se kde šustne na zahraniční StarCraftí scéně tak, aby mu nic neuniklo. A jak to tak vypadá, máme tu další překvapivou novinku přímo z Koreje.
Výchozí obrázek

Venku mrzne až praští a tak ti z nás, kteří nemusi ani ven nevylézají. A tak člověk ostřížím zrakem sleduje, co se kde šustne na zahraniční StarCraftí scéně tak, aby mu nic neuniklo. A jak to tak vypadá, máme tu další překvapivou novinku přímo z Koreje.

Korejského hráče  {#Korejská republika} Lee Yun "NaDa" Yeol zřejmě nemusím nikomu dlouze připomínat nebo dokonce představovat. Právě tento geniální terranský hráč dnešním dnem opouští svůj tým - Old Generations. Velké překvapení? Z mé strany určitě. NaDova smlouva s týmem skončila k 31. lednu. Vypadá to, že i NaDa se nechává zlákat novými příležitostmi a já si jen říkám, který ze zahraničních týmu ho vezme pod svá křídla. Myslím si, že je to jen otázkou času, kdy po NaDovi někdo skočí jako pes po uzeném. Otázkou, zatím nezodpovězenou, zůstává, kdo tím štastlivcem bude.

Sám NaDa se vyjádřil, že by se rád poohlédl po nové výzvě a motivaci a nevyvrací ani možnost toho, že by se přidal k některému ze zahraničních týmů. Což není až tak překvapivé, vezmeme-li v potaz kolik korejských hráčů přestoupilo k mimokorejským týmům v nedávné době. 

Ještě pro zajímavost, NaDa je vlastníkem internetového obchodu NaDaMall, kde je možné zakoupit všemožné počítačové periferie, od myší, klávesnic, přes podložky a nebo i dokonce oficiální uniformu týmu Old Generations. Jak moc bude NaDa stále tým Old Generations touto formou reklamy podporovat i po svém odchodu zůstává rovněž nezodpovězeno.


Dnes již bývalý člen oGs - NaDa

Sám NaDa ke svému odchodu z oGs prohlásil:

"Chtěl jsem před sebe postavit nové výzvy.

Odložil jsem povinnou vojenskou službu o rok. Chtěl jsem začít znovu, s tím samým přístupem, jako když jsem se stal profesionálním hráčem. Abych toho byl schopen, musím před sebe postavit nové výzvy a získat novou motivaci.

Pokud k tomu budu mít dobré podmínky, jsem ochotný se přidat k zahraničnímu týmu, ale je také možné, že bych přijal osobního sponzora. S touto změnou bych rád upevnil moje odhodlání a rád bych v budoucnu předvedl lepśí výkony."

Nezbývá než doufat, že NaDa najde tým, který mu bude dostatečnou podporou a bude jej motivovat k lepším výkonům. Mým osobním zahraničním favoritem je Teamliquid, i když pokud jsou jeho motivací lepší peníze, může skončit v Evil Geniuses nebo dokonce v eSahaře, která jak se zdá, má poměrně slušný kapitál. A co si myslíte vy, drazí čtenáři?