Přejít k hlavnímu obsahu

MajOr opouští CheckSix

27. 2. 2012 | 01:13 StarCraft 2
A máme tu další odchod. Dnešním dnem kontroverzní Terran  Juan Carlos "MajOr" Tena Lopez opouští tým  CheckSix. Toto, jak se zdá, nebylo pro nikoho žádným překvapením, protože tento hráč je střídáním týmů a přezdívek poměrně pověstný. 
Výchozí obrázek

A máme tu další odchod. Dnešním dnem kontroverzní Terran {#Mexiko} Juan Carlos "MajOr" Tena Lopez opouští tým {#Spojené státy americké} CheckSix. Toto, jak se zdá, nebylo pro nikoho žádným překvapením, protože tento hráč je střídáním týmů a přezdívek poměrně pověstný. 

Vedle týmu CheckSix, MajOr je bývalým členem dnes již neexistujícího týmu ROOT a pak také korejského týmu GoSI a mohli jsme jej zahlédnout pod mnoha přezdívkami, pro osvěžení několik z nich - MajOr, Gosi[Terran], Terran, Princess, Britney, Kitty. MajOr je pak také velmi známý svým nedospělým chováním, které, jak se tak zdá, zrovna neprospívá jeho StarCraft 2 kariéře. Tento kontroverzní hráč si dokonce vysloužil ban na známém mezinárodním portálu Teamliquid.

A jaké důvody vedly MajOra k odchodu z týmu CheckSix? Dle dostupných informací údajně MajOr dostal nabídku od jiného týmu a tým CheckSix se zachoval velmi férově, když jej propustili, aby za touto nabídkou MajOr mohl jít. Nebylo prozrazeno, o který tým konkrétně jde, nicméně, jak to tak vypadá, půjde o velmi lukrativní nabídku. Že by se MajOr konečně dočkal nabídky od některého z korejských týmů?

O MajOrovi je známo, že velice respektuje korejské hráče a velmi se snažil, aby se dostal do některého z korejských týmů. Někteří z vás si možná ještě pamatují jeho pobyt u TSL. Možná jeho kroky povedou právě do TSL, vzhledem k nedávnému prohlášení týmu, že v březnu podepíší smlouvu s "excelentním Terranským hráčem"?

Kam povedou kroky tohoto mexického Terrana? Myslím, že se to dozvíme již velice brzy.

Z vyjádření managmentu CheckSix:

"MajOr dostal mnohem výhodnější nabídku, která mu jako hráči pomůže daleko vice. To, co jsme mu nabídli my bylo více než férové. Jen jsme mu chtěli umožnit, aby udělal to, co by mu jako hráči více vyhovovalo. Ano, bude nám teď chybět nějaká ta "hvězdná síla", ale i přesto věříme našim hráčům, i navzdory tomu, že nám teď chybí právě ta hvězdná síla."

Z vyjádření Juana Carlose "MajOr" Tena Lopeze:

"Děkuju CheckSix za veškerou podporu během těch posledních pár měsíců. Bylo to skvělé a opravdu oceňuju, že mi tuhle příležitost umožnili. Doufám, že mě lidi budou i nadále podporovat, bez ohledu na to, kde jsem."