Přejít k hlavnímu obsahu

SjoW bez týmu!

1. 3. 2012 | 23:27 StarCraft 2
A máme tu další odchod. S dnešním dnem se prestižní tým  Team Dignitas loučí s  Jeffreym "SjoW" Brusim. Dle dostupných informací se tým Dignitas nebyl schopen se SjoWem domluvit na nové smlouvě a tak nedošlo k prodloužení.
Výchozí obrázek

A máme tu další odchod. S dnešním dnem se prestižní tým {#Velká británie} Team Dignitas loučí s {#Švédsko} Jeffreym "SjoW" Brusim. Dle dostupných informací se tým Dignitas nebyl schopen se SjoWem domluvit na nové smlouvě a tak nedošlo k prodloužení. Informace, které jsou k dispozici jsou bohužel velmi strohé a neúplné, ale tak už to často bývá, pokud jde o odchody z týmu.

Otázkou zůstává, kam povedou kroky SjoWa teď. SjoW byl poměrně velkou silou týmu Dignitas a současná soupiska týmu příliš neoslní, pokud si odmyslíme hráče Kyeong "SeleCT" Hyun Ryoo a Samayan "BlinG" Kaye. Tým rozhodně oslabil, vezmeme-li v potaz i dřívější odchod Johana "Naniwa" Lucchesiho a vypadá to, že budou potřebovat hutné posily, aby dokázali urdžet krok se světovou špičkou.

Je dost možné, že SjoW očekává, že nezůstane na volné noze příliš dlouho a nebo už dokonce dostal nějakou velmi lukrativní nabídku od některého z týmů. Uvidíme, jak se situace okolo něj vyvrbí, určitě se o tom dozvíte hned, jakmile se něco objeví.

Vyjádření týmu Dignitas:

"S dnešním dnem odchází z týmu Dignitas jeden z našich StarCraft 2 hráčů, Švéd Jeffrey 'SjoW' Brusi. Jeho smlouva skončila a my jsme nebyli schopni najít společnou řeč, abychom mu mohli nabídnout novou smlouvu.

SjoW byl prvním přírůstkem do našeho StarCraft 2 squadu, když se k nám přidal v srpnu 2010. Přejeme mu hodně štěstí, ať už půjde kamkoliv."