Přejít k hlavnímu obsahu

CB PO: ONEFRAG vyhrávají

4. 3. 2012 | 15:14 Counter Strike 1.6
Dnes ve 20:00 se odehraje finále SteelSeries 5v5 ClanBase play-off mezi SNOOPYgame a ONEFRAG.Téměř dvouměsíční boj v playoff SteelSeres 5v5 ClanBase je téměř u konce a již dnes se dozvíme, kdo se stane hrdým majitelem hlavní ceny v soutěži - pěti myší jednoho z předních výrobců herních periferií, myší zvaných SteelSeries XAI.SNOOPYgame se do finále dostali skrz Winners Bracket, cestou tedy neutrpěli jedinou prohru. Co se ale týká map, jednu pustili právě proti ONEFRAG v semifinále WB.
Výchozí obrázek

Dnes ve 20:00 se odehraje finále SteelSeries 5v5 ClanBase play-off mezi SNOOPYgame a ONEFRAG.

Téměř dvouměsíční boj v playoff SteelSeres 5v5 ClanBase je téměř u konce a již dnes se dozvíme, kdo se stane hrdým majitelem hlavní ceny v soutěži - pěti myší jednoho z předních výrobců herních periferií, myší zvaných SteelSeries XAI.

SNOOPYgame se do finále dostali skrz Winners Bracket, cestou tedy neutrpěli jedinou prohru. Co se ale týká map, jednu pustili právě proti ONEFRAG v semifinále WB.

ONEFRAG se museli kvůli prohře se SNOOPY utkat ve finále LB s eEriness, ty se jim nakonec povedlo zdolat na třech těsných mapách. Dnes, v neděli 4. 3. ve 20:00, se dva týmy ve finále utkají o hlavní cenu soutěže. SNOOPY sice mají v zápase výhodu jedné mapy, ONEFRAG ale mají možnost si vybrat mapu první. Komu se nakonec povede získat zlatou medaili a kdo odejde "domů s prázdnou"?

4. 3. 20:00
SNOOPY           
0
vs.2
         ONEFRAG

{#Česká Republika} blade
{#Česká Republika} zERG
{#Česká Republika} kLACEEEk
{#Česká Republika} KREJZA
{#Česká Republika} Striker

 

Mapa
1. de_inferno [14:16]
2. de_train
[11:16]

 RAMAN {#Slovenská Republika}
ecko {#Slovenská Republika}
sniper {#Slovenská Republika}
queztone {#Slovenská Republika}
MoOnTy {#Slovenská Republika}

 

Štítky: ONEFRAG, snoopygame