Přejít k hlavnímu obsahu

Western Digital generálním partnerem MČR 2012

15. 3. 2012 | 09:36 Všechny hry
Western Digital Corporation se stává generálním partnerem MČR 2012.Kdo by neznal Western Digital? Jako jeden z nejlepších výrobců převážně pevných disků se tato společnost prosadila mezi absolutní špičku a jejich výrobky jsou využívané po celém světě.
Výchozí obrázek

Western Digital Corporation se stává generálním partnerem MČR 2012.

Kdo by neznal Western Digital? Jako jeden z nejlepších výrobců převážně pevných disků se tato společnost prosadila mezi absolutní špičku a jejich výrobky jsou využívané po celém světě.

Pevné disky od Western Digital patří k těm nejvýkonnějším a zároveň nejtišším a nejkvalitnějším. Jsou využívány nejen v PC, ale také v noteboocích a částečné uplatnění mají i v DVD rekordérech.

Dnes se tato gigantická společnost přidává k seznamu generálních partnerů MČR 2012. Western Digital byli mezi hlavními partnery již minulý rok, proto jsme se rozhodli spolupráci prohloubit i do roku následujícího - hráči se budou moci těšit na jedny z nejlepších disků na světovém trhu.

Vyjádření projektového manažera PLAYzone s.r.o. Michala Nagyho:
"Sme veľmi radi, že po boku svetových jednotiek akými sú spoločnosti NVIDIA, Intel, BenQ a GIGABYTE môžeme privítať ďalšiu svetoznámu firmu z oblasti pevných diskov a to spoločnosť Western Digital. Ako isto dobre viete už na MČR 2011 sme s Western Digital spolupracovali a hráči mohli vyhrať vysoko rýchle disky z rady Velociraptor a diváci mali možnosť si pozrieť v stánku WD nové produkty. Pre tento rok sa opäť hráči môžu tešiť na ceny v podobe najmodernejších pevných diskov či už počas roka alebo na finálovom evente Mistrovství ČR v počítačových hrách 2012 v Kongres Hotelu Jezerka."


Aj na takéto disky z rady WD Caviar Black sa môžu hráči tešiť


O společnosti Western Digital

Western Digital Corporation, častěji zvána zkráceně Western Digital, založena roku 1970, prošla za dobu své existence několika zásadními proměnami. Z původního General Digital, zabývajícího se výrobou polovodičových součástek, se tak v průběhu let stal výrobce integrovaných obvodů a samozřejmě všemožných paměťových zařízení. A právě druhé jmenované je alfou omegou jejich renomé a nejspíše také důvodem, proč tuto společnost znáte i vy. Pevné disky Western Digital vynikají rychlostí, neslyšným chodem a samozřejmě, vysokou kvalitou provedení. Setkáváme se s nimi v desktopových počítačích, noteboocích, své uplatnění si našly v DVD rekordérech, platí za špičku v oboru serverových řešení a s neskrývanou agresivitou dobíjejí trh se síťovými prvky. Není divu, že se WD opaluje na výsluní slávy.

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Na konci října se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.