Přejít k hlavnímu obsahu

AJTT si za své výtečné výkony vysloužil ocenění Logitech nejužitečnějšího hráče Tipsport COOL ligy

1. 6. 2021 | 13:31 Counter-Strike 2
Dlouhodobé soutěže nejlépe ukáží, kdo jak na tom je. Ať už jde o týmy, nebo o samotné hráče. Šampiona soutěže už známe a díky Logitechu pro vás nyní máme vyhlášení také nejužitečnějšího střelce celé deváté sezóny.
AJTT
AJTT
Zdroj: Foto: Entropiq

Dominance týmu Entropiq Prague byla v 1. Tipsport COOL lize vidět všemi směry. Projít celou sezónou bez ztráty jediné mapy je obrovský kumšt, proto není divu, že i v individuálních statistikách dominuje hned několik hráčů v černo-zeleném dresu. Entropiq totiž nespoléhají na jednotlivce, ale v rámci týmového výkonu dokáže zazářit naprosto kdokoliv. Za celou devátou sezónu se hned čtveřice hráčů umístila v nejlepší pětici dle poměru K/D. Výběr nejužitečnějšího hráče sezóny tak byl opravdu těžký a mezi hráči rozhodovaly nejmenší maličkosti.

AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

V základní části se nejvíce dařilo Filipu 'AJTT' Dolenskému, kterému nejvíce šlapali na paty Josef 'MoriiSko' Maurenc a Lukáš 'capseN' Koláčný. Za zmínku stojí také Michal 'leckr' Kadlíček, který v roli in-game leadera zažil svůj nejlepší split také po individuální stránce. Z ostatních týmů stojí za zmínku kvarteto Dominik 'blogg1s' Janita, David 'forsyy' Bílý, Matěj 'twist' Petráš a Martin 'beryP' Beránek, bylo však jasné, že Logitech nejužitečnější hráč 1. Tipsport COOL ligy vzejde z kádru Entropiq Prague, hlavně poté, jak dopadly následné vyřazovací boje.

Jako tým Entropiq dominoval, hráči si však nedali nic zadarmo ani v boji o titul MVP. Ani v jedné z pěti map v play-off nebyl nikdo v záporném poměru zabití a úmrtí, faktor vylepšení svých HLTV statistik zřejmě hráčům dopomohl ze sebe dostat ještě více. Mezi triem AJTT, MoriiSko, capseN to bylo napínavé i zde, nakonec ale ocenění Logitech nejužitečnější hráč 1. Tipsport COOL ligy získává AJTT. Ten je dlouhodobě považován za jednoho z nejchytřejších hráčů na scéně a konečně se mu to podařilo přetavit i v takový individuální úspěch. Ocenění MVP mu přináší také věcné odměny v podobě periferií Logitech G PRO Headset a G PRO Superlight X.

Logitech MVP sezóny – AJTT
Logitech MVP sezóny – AJTT
Zdroj: grafika PLAYzone
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.