Přejít k hlavnímu obsahu

Amouranth nahradila Pokimane na pozici nejsledovanější streamerky

6. 4. 2021 | 14:23 Twitch.tv
Streamerka Pokimane je dlouhodobě nejoblíbenější streamerkou – nyní je její pozice ale ohrožena. Z trůnu „nejsledovanější streamerky“ na Twitchi za březen 2021 ji sesadila Amouranth.
Amouranth
Amouranth
Zdroj: Twitch - Amouranth

Imane „Pokimane“ Anys je jednou z nejoblíbenějších streamerek na světě, což s více než 7,5 miliony odběratelů není žádným překvapením. V minulých měsících pravidelně zaujímala přední pozici v žebříčku nejsledovanější streamerky, co se týče odsledovaných hodin. Letošní březen to bylo trochu jinak a na prvním místě se usadila streamerka a cosplayerka Kaitlyn „Amouranth“ Siragusa.

Rozdíl byl ovšem pouhých 13 hodin, diváci Amouranth „nakoukali“ 1 791 848 hodin, zatímco fanoušci Pokimane jejím streamům věnovali celkem 1 778 685 hodin. Rozdíl mezi druhou a třetí pozicí už je větší, zhruba 37 tisíc hodin, a toto místo patří fuslie. 

Twitch kanál Amouranth odebírá zhruba 2,3 milionu lidí, což činí fakt, že překonala Pokimane, ještě zajímavějším. Těžko odhadnout, co přesně za tím stojí, svou roli ovšem pravděpodobně sehrál současný trend streamů z vířivky, odkud streamerky vysílají, většinou poněkud spoře oděné. Někteří členové Twitch komunity tento rostoucí trend kritizují, že porušuje sugestivní obsahovou politiku Twitche a že jiní dostali ban za menší prohřešek. Některé streamerky za tento trend ale dostaly ban. Tak jako tak, tento typ obsahu budí pozornost, a právě Amouranth díky tomu sklízí ovoce. 

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Amouranth, Pokimane