Přejít k hlavnímu obsahu

Amouranth zvažuje spolupráci s Ludwigem, chce vytvořit hračky pro dospělé podle svého odlitku

25. 11. 2021 | 09:00 Twitch.tv Lifestyle
Hvězda Twitche a jedna z nejvíce populárních tvůrců obsahu Amouranth se v budoucnu dost možná objeví v obchodu s hračkami pro dospělé. Tedy, kopie části jejího těla. Kladně totiž reagovala na zmínku kolegy Ludwiga Ahgrena, který vymyslel tvorbu produktů s jejími tvary. Amouranth se ale bojí prodávat hračky přímo na Twitchi.
Výroba hraček pro dospělé v podobě Amouranth
Výroba hraček pro dospělé v podobě Amouranth
Zdroj: Twitch.tv

Dá se říct, že streamerka Kaitlyn "Amouranth" Siragusa je jednou z nejvíce obchodně zdatných podnikatelů na internetové scéně, jelikož vydělává miliony dolarů streamováním na Twitchi a zároveň také díky jejímu obsahu na OnlyFans.

Nyní dost možná spojí své obchodní síly s kolegou Ludwigem a přijme jednu ze svých největších obchodních příležitostí, výrobu hraček pro dospělé v podobě Amouranth.

Během jedné z epizod Ludwigova podscastu napadlo samotného Ludwiga vytvořit produkt založený na jedné z největších streamerek. Pobídl diváky, aby si ve své hlavě posadili Amouranth, jakožto hračku pro dospělé, před sebe a napsali mu, co si o tom myslí. Poté poukázal také na to, že jiní streameři také prodávali podobné produkty na Twitchi, což i jemu přineslo nápad na další možnou prodejní cestu.

Skupina streamerů v čele s Ludwigem poté pokračovala ve fantazírování. Výrobu tzv. flashlight (výrobek využívající odlitek dámského přirození pro vytvoření pomůcky pro dospělé) by si představovali na lince, kde stroje sériově vtiskávají těmto pomůckám podobu Amouranth tvarů, přičemž ona sama by se procházela po továrně v laboratorním plášti s brýlemi a kontrolovala kvalitu produktu.

Amouranth v odpovědi na svém Youtube kanále poznamenala, že by si sice není jistá tím, zda by něco takového prošlo na Twitchi, rozhodně by ale do nápadu šla.

Dává smysl, že se bojí tento nepříliš herní produkt prodávat přímo na Twitchi, jelikož byla v minulosti už několikrát zabanována. Každopádně Amouranth se tím přespříliš netrápila a její kariéře bany spíše pomohly, než uškodily. I přesto to však vypadá, že se minimálně o tom, co se na Twitchi sluší a patří, aspoň trochu poučila a své dospělácky zaměřené aktivity směřuje jinam.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Amouranth