Přejít k hlavnímu obsahu

Astralis jsou nyní uvedeni na americkém akciovém trhu

14. 5. 2021 | 08:00 Counter-Strike 2
Dánská esportová organizace Astralis byla přijata na burzu cenných papíru ve Spojených státech, není to však poprvé, kdy se na burze objevila.
Astralis
Astralis
Zdroj: win.gg

Astralis A/S, jež je mateřskou společností týmů Astralis ve hrách Counter Strike, Lague of Legends a FIFA, nyní obchoduje OTCQX Best Market, což dává možnost americkým investorům získávat akcie v organizaci. Obchodují v rámci ASGRF a jsou 500. společností uvedenou na tomto seznamu a doufají, že je jejich američtí fanoušci podpoří a zvýší tak celkovou likviditu.

Dánská organizace však na burzu již v minulosti vstoupila, stalo se tak v prosinci roku 2019, kde byli uvedeni na dánském Nasdaq a stali se tak prvním esportovým týmem, který učinil tento krok. Z toho vyplývá, že Astralis jsou uvedeni na dvou seznamech a to v Dánsku a USA.

"Jsme rádi, že jsme se kvalifikovali k obchodování na burze OTCQX," uvedl ke vstupu na burzu generální ředitel Astralis A/S Anders Hørsholt. "Našim stávajícím a potenciálně novým akcionářům to poskytne další a větší regulovanou platformu, ze které mohou pohodlně obchodovat s naší kmenovou akcií, a zajistí jim tak další expozici na rozšiřujícím se americkém trhu investorů do esportu."

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Astralis