Přejít k hlavnímu obsahu

AXE COOL liga je v plném proudu: Vsaďte si na skupinu D

8. 6. 2021 | 08:00 EA SPORTS FC 24
Sázková kancelář Tipsport pro všechny fanoušky starší 18 let vypsala kurzy na nadcházející hrací den AXE FIFA COOL ligy, kdy je na programu skupina D. Pojďme se podívat, koho favorizují bookmakeři Tipsport a kde je příhodný kurz pro sázkaře.
Sázky na skupinu D
Sázky na skupinu D
Zdroj: PLAYzone

Poslední hrací den skupinové části AXE COOL ligy klepe na dveře a Tipsport nám jej opět zpestří sázkami. Včetně sázení před zápasy se můžeme těšit i na LIVE sázky, kde se kurzy odvíjejí podle průběhu daného zápasu. Do předzápasových kurzů nám Tipsport vypsal všechna utkání skupiny D a také vítěze skupiny.

Kurzová nabídka pro skupinu D
Kurzová nabídka pro skupinu D
Zdroj: Tipsport

Největším favoritem skupiny D je dle Tipsportu Seron, na kterého byl vypsán kurz 1.55, že vyhraje celou skupinu. Favorit skupiny D se prvně utká s Huhnakem. Na výhru Serona v prvním zápasu je kurz 1.35, což není k zahození, jelikož zástupce týmu Sampi.Tipsport je nesmírně kvalitní hráč, na kterého mnohdy bývá daleko nižší kurz, a dle Tipsportu je dokonce největším favoritem na výhru celé AXE COOL ligy. Druhý zápas se bude odvíjet od toho prvního, takže se hodí sázku před zápasem vynechat a popřípadě si vsadit až v LIVE sázkách.

Druhý duel večera se odehraje mezi Emericksonem a Mikim a kurzy jsou tu podstatně vyrovnanější. Velkým lákadlem je sázka na výhru Emericksona v kurzu 2.30. Zástupce pražské Sparty je tento ročník na koni a předvádí skvostné výsledky na turnajích i ve víkendové lize, kde drží česko-slovenský rekord, který činí 117 výher v řadě. Tipsport nabízí v LIVE sázkách také počet gólů v zápase. Zrovna v tomto souboji můžeme čekat hodně gólů, jelikož Emerickson a Miki rádi hrají pro fanoušky a hru hodně otevírají. Necháte se zlákat?

Kompletní kurzovou nabídku pro AXE FIFA COOL ligu skupiny D najdete na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

Štítky: FIFA COOL liga