Přejít k hlavnímu obsahu

Battle Pass prošel kompletní proměnou, co je nového?

10. 6. 2021 | 08:10 Fortnite
Fortnite před pár dny zažil invazi neznámých tvorů a tím začala sezóna 7 chapter 2 s názvem Invasion. Na mapě se toho tolik nezměnilo, ale největší zásah provedli Epic Games určitě do formy Battle Passu, který je navíc tuto sezónu zvláště zajímavý, především kvůli skinům v rámci jedné z již tradičních spoluprací.
Rick
Rick
Zdroj: Epic Games

Po dlouhé době je ve hře opět postava ze světa DC. V Battle Passu dostanete možnost získat Supermana a s ním spojené kosmetické doplňky. Druhou spoluprací je přidání postavy Ricka Sancheze ze seriálu Rick and Morty, který si navíc zachoval svůj styl a ve hře má texturu, jako v komiksu - podobně, jako tomu bylo s Borderlands skiny. Tato spolupráce je ale kritizována, jelikož Rick and Morty je seriál cílený na starší, zletilé publikum a Fortnite fanouškovskou základnu tvoří z velké části hráči nezletilí. Nic to ale nemění na tom, že spolupráce pomohou Fortnite trochu oživit a přitáhnout zpět staré hráče.

Fortnite Battle Pass
Fortnite Battle Pass
Zdroj: Epic Games

Battle Pass je tuto sezónu opravdu zajímavý, protože v Epic Games se rozhodli přepracovat styl vybírání odměn. Místo již zažitého odemykání odměn pomocí levelů budete za challenge dostávat Battle hvězdy, za které si budete moci vybrat, kterou odměnu chcete. Musíte si ale vybrat všechny odměny v jednom setu, něž přestoupíte na další. Znamená to, že když vám chybí třeba 100 V-Bucks, abyste si mohli koupit skin v Item Shopu, tak si je budete moci z Battle Passu vybrat rovnou, aniž byste museli čekat dalších třeba 6 tierů. Reakce komunity jsou vesměs smíšené, ale ty pozitivní přecijen lehce převažují. Uvidíme, co Epic Games vymyslí do budoucna.