Přejít k hlavnímu obsahu

Best of the rest? Podívejte se společně s námi na formu Brute Talents před nadcházejícím Guseppe MČR!

3. 11. 2021 | 15:51 League of Legends Preview
Po nejlepších třech týmech se dostáváme v listu elitní osmičky o něco níže, kde nejsou nijak vysoké ambice ani očekávání. Ovšem nejlepším týmem minimálně podle celkového pořadí jsou Brute Talents, kteří budou chtít předvést co nejlepší výkony jakožto “akademie” hlavní týmu Brute. Hráči jsou na to určitě dostatečně talentovaní a možná zvládnou některé týmy zaskočit.
Jak vypadají šance Brute Talents?
Jak vypadají šance Brute Talents?
Zdroj: PLAYzone

Kromě eSuby, SINNERS a Dynamo Eclot nám doplní ty nejsilnější týmy na turnaji také Brute Talents, kteří si své místo vybojovali poctivě přes účast v zastávkách Guseppe MČR Tour. Rovněž se jako pouhá akademie budou snažit ukázat, aby předvedli své schopnosti a možná potenciálně zaujali některý z výše zmíněných týmů.

Na topu bude hrát EdbyK. Ten je na naší scéně velice krátce, ale přesto si zvládl odnést titul z druhé nejvyšší české ligy Hitpoint Challengers. V jungli mu bude asistovat Zubac, pro kterého se bude jednat o první větší premiéru na naší domácí scéně, takže mu určitě přejeme hodně štěstí. Na midu už ovšem budeme mít daleko známější jméno z naší scény. Představí se nám zde Strange, kterého si můžete pamatovat z týmů Repre Gold a také hlavního týmu Brute. Právě na něm bude hodně záviset, pokud Brute Talents chtějí pomýšlet na nějaké vysoké umístění.

Na botu nám oba dva hráči také nejsou úplně cizí. Na roli marksmana budeme moct sledovat Strodeho, který si udělal dobré jméno hlavně v barvách eSuba Academy. S tou vyhrál dva tituly v Hitpoint Challengers a nyní se bude chtít určitě prosadit mezi těmi nejlepšími. Supporta mu bude dělat Žaki. Toho už nějakou tu dobu na naší scéně můžeme pozorovat, ale během letošního MČR se určitě pokusí zviditelnit i pro daleko větší týmy.

Na závěr už můžeme klukům z Brute Talents popřát hodně štěstí, protože ho budou potřebovat proti elitě, ale v esportu není nic nemožné a třeba se dočkáme nějakého velkého překvapení, protože tato sestava na to potenciál určitě má.

Štítky: Guseppe, MČR, Team Brute
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.