Přejít k hlavnímu obsahu

To byla poslední kapka. Dev1 se finálně vyjadřuje ke konfliktu, který s ním vyvolal Michael Average

1. 9. 2021 | 19:14 Twitch.tv Twitch
Ze živých vysílání se může zdát, že Michael Average konflikty se svými streamerskými kolegy, ale i dalšími osobnostmi, vyloženě vyhledává. Proto není ani divu, že celý jeho incident s Dev1m nenechal jen tak vyhasnout, ale neustále se vracel s dalšími argumenty. Pohár trpělivosti však přetekl a Dev1 se k tomuto konfliktu i jeho osobě naposledy ostře vyjádřil.
Dev1
Dev1
Zdroj: Twitch.tv/Dev1

Nejnovější drama mezi slovenskými streamery stále nebere konce, ba právě naopak se stále zamotává do nekonečné smyčky vzájemných reakcí. Že Michael Average a Dev1 spolu nemají ten nejlepší vztah, jsme si už mohli za těch několik let všimnout, avšak nejnovější incident, který Average znovu rozdmýchal, opět nenechává klidnou ani jednu stranu. Stalo se přesně to, co jsme v posledním článku zmiňovali, tento spor i nadále pokračuje.

Dev1 se k četným provokacím také několikrát vyjádřil, aby věci uvedl na pravou míru, čehož se Average chytil a osočil svého slovenského kolegu, že navádí svou komunitu, aby ho údajně bezdůvodně reportovala, což je na Twitchi zakázáno. Toto obvinění po zhlédnutí celého kontextu úplně nesedí, k čemuž se Dev1 také vyjadřuje, a pravděpodobně zde Average našel akorát další způsob, jak celé drama držet při životě.

Celý incident se tak znovu táhne a už i Dev1 toho má evidentně plné zuby, jelikož na tento konflikt údajně reaguje naposledy, aby to celé uzavřel. V přiloženém videu níže tak můžeme vidět celou Dev1ho reakci, kde mimo jiné vysvětluje, proč s Averagem už nechce mít nic společného a nikdy se s ním nehodlá potkat nebo sejít v rozhovoru. Koho tak zajímá kontext aktuálního incidentu a Dev1ho pohled i vysvětlení, máte jedinečnou příležitost, jelikož s Averagem a současným dramatem dle jeho slov skončil nadobro.

Štítky: dev1, Michael Average