Přejít k hlavnímu obsahu

Čekání je u konce! FattyPillow se už dnes znovu ukáže na Twitchi

14. 9. 2021 | 15:58 Twitch.tv Twitch
Konečně jsme se dočkali. Jeden z největších a nejoblíbenějších českých streamerů se po několika dlouhých měsících konečně vrací na Twitch. FattyPillow už před dvěma týdny předesílal, že má v plánu se vrátit zpět, se stoprocentní jistotou však už víme, že právě dnes je den jeho návratu. Nenechte si tak ujít tuto událost a už dnes v 19:00 se zastavte na Fattyho Twitch kanále.
FattyPillow
FattyPillow
Zdroj: YouTube/FattyPillow

Úspěšný český bavič a streamer, FattyPillow, se konečně vrací na scénu, jak již předesílal, a už dnes to znovu roztočí na Twitchi. Po dlouhé pauze od streamování, kterou všichni jeho věrní fanoušci netrpělivě přečkávali, se tak na svou domácí platformu po pěti měsících vrací jedna z nejoblíbenějších domácích tváří. Čekání už je tedy nadobro u konce, stačí si naladit Fattyho Twitch kanál už dnes 14. září v 19:00 a svézt se na vlně humoru a skvělé nálady.  

Pravděpodobně nečekejte žádné bláznovství a praštěné kousky, Fatty se po dlouhé a odpostatněné pauze vrací ke svým milovaným fanouškům, což znamená, že spolu musí dohnat vše, co se za jeho nepřítomnosti událo. Sice jsme ho mohli poměrně pravidelně sledovat na jeho YouTube kanále, ale to samozřejmě není to samé, jako přímá interakce v živém vysílání. I přestože se na streamu bude jistě dost dohánět a určitě nám Fatty sdělí jeho nový rozvrh a plány do budoucna, bezpochyby nebude nouze ani o zábavu.

Za dlouhou a zasloženou pauzu si FattyPillow nepochybně připravil spoustu parádních historek z jeho dobrodružství, která jsme letmo mohli sledovat na YouTube, ale určitě i dalšího unikátního obsahu. A co je na tom všem nejlepší, opravdu to vypadá, že oblíbený streamer konečně znovu našel smysl v tom, co dělá, a vrací se tak zpět na Twitch šířit smích a pozitivní energii, která z něj v jeho pozvánce na stream jen srší. 

My Fattymu přejeme hodně štěstí a jsme zvědaví, co si pro všechny věrné a nedočkavé fanoušky připravil v tento významný den jeho návratu na stream. Určitě se všichni dnes v 19:00 uvidíme na streamu na Fattyho kanále!

Štítky: FattyPillow