Přejít k hlavnímu obsahu

Českou reprezentaci čeká League of Nations, o jejím složení můžete rozhodnout na Twitteru

16. 3. 2021 | 17:30 Hearthstone
V týmovém Hearthstone turnaji národů MAX League of Nations se představí i česká a slovenská reprezentace. O sestavě té první můžete už nyní rozhodovat na Twitteru.
Česká reprezentace po vítězných Hearthstone Global Games
Česká reprezentace po vítězných Hearthstone Global Games
Zdroj: Foto: Blizzard

Global Games jsou v myslích domácí Hearthstone komunity zaryté stále především díky tomu, že hned první sezónu této oficiální soutěže národů ovládl český výběr. Tento turnaj se od té doby odehrál ještě dvakrát, pokaždé ale v trochu jiné podobě, která už ani jednou nepřitáhla takovou pozornost, a vloni se navíc HGG poprvé od roku 2017 nehrály. Aby se nám ale po podobném turnaji už více nestýskalo, se svou vlastní verzí HGG nyní přichází organizace MAX Team.

MAX League of Nations, los skupin
MAX League of Nations, los skupin
Zdroj: twitter.com/MAXTeamEsport

Akce ponese název MAX League of Nations a nabídne souboj 24 zemí, mezi nimiž nechybí ani Česko a Slovensko. Lehce nepříjemnou zprávou je, že oba týmy byly přirazeny do stejné skupiny. Na druhou stranu se aspoň můžeme těšit na bratrovražedný souboj hned ve skupinové fázi! Jasné zatím ale není, v jaké sestavě budou bojovat Češi. O podobě naší reprezentace totiž můžete nyní rozhodnout právě vy, při skládání tříčlenného týmu máte na výběr z Faeliho, Jarly, En1gmy a Norwise. Volte tak pečlivě, ať ovládneme i tuto bitvu národních reprezentací! 

miluju videohry a hlavně ligu legend