Přejít k hlavnímu obsahu

Z MAX League of Nations si Česko odnáší druhé místo

28. 5. 2021 | 19:26 Hearthstone
Souboj národů nesoucí název MAX League of Nations je u konce a českému výběru se v něm dařilo náramně! Obsadit se mu nakonec povedlo parádní druhou pozici.
Česká republika
Česká republika
Zdroj: ČT

UPDATE #1: Po výhře 2:1 v semifinálovém zápase s Francií čekal Čechy v MAX League of Nations souboj o zlato. V něm narazili na svěřence Velké Británie a uspět proti nim bohužel nezvládli – vyhrát svůj zápas nezvládl ani kapitán Faeli, ani Jarla, a domácí výběr si tak odnáší stříbrné medaile.

MAX League of Nations, play-off
  Turecko Team 11         
     Velká Británie Velká Británie2      
  Velká Británie Velká Británie2         
        Velká Británie Velká Británie2   
  Švédsko Švédsko2         
     Švédsko Švédsko0      
  Německo Německo1         
           Velká Británie Velká Británie 
  Španělsko Španělsko0         
     Česká republika Česko2      
  Česká republika Česko2         
        Česká republika Česko0   
  Ukrajina Ukrajina1         
     Francie Francie1      
  Francie Francie2         

Zajímavého komunitního turnaje MAX League of Nations, v němž se proti sobě postavily reprezentace 24 vybraných států, se naštěstí zúčastnily i výběry Česka a Slovenska. Oba dva ale bohužel byly v základní části přiřazeny do stejné skupiny, a od začátku tak bylo jasné, že Čechy i Slováky v play-off nejspíše neuvidíme. Postup ve všech čtyřech skupinách sice čekal rovnou na dvě reprezentace, že by obě dvě místa ve skupině A sebraly zrovna naše dvě sestavy, ale zkrátka moc nadějně nevypadalo.

MAX League of Nations, výsledky skupiny A
MAX League of Nations, výsledky skupiny A
Zdroj: MAX Team

To se nakonec i potvrdilo a chvíli to dokonce vypadalo, že konec v základní části potká rovnou obě domácí reprezentace. Češi si ale na poslední chvíli zajistili postup výhrou nad Dánskem, a toto pondělí na ně tak čekalo čtvrtfinálové utkání. V něm narazili na Španělsko, jemuž jasně ukázali, že Češi Hearthstone prostě umí – naši borci vyhráli suverénně 2:0, a ani tak nepřišla řada na potenciálně velmi zajímavý souboj našeho kapitána Faeliho a Španěla Pepeho, jenž je jakožto člen Gifted.uRage znám i na CZ/SK scéně. Český tým už je tudíž stoprocentně mezi čtyřkou nejlepších a o postup do finále si to příští týden rozdá s lepším z dvojice Ukrajina, Francie.

miluju videohry a hlavně ligu legend