Přejít k hlavnímu obsahu

Cesta na Major startuje, SINNERS čeká velká úterní výzva proti slavné organizaci fnatic

13. 9. 2021 | 11:30 Counter-Strike 2 Preview
Díky postupu do ESL Pro League se česká jednička vyšvihla v ESL World Rankingu, díky čemuž obdržela premiérovou pozvánku do uzavřené kvalifikaci na nadcházející RMR turnaj. Touto cestou ušetřili desítky hodin v otevřených kvalifikacích, tak snad se jim podaří naladit dobře po nedělním neúspěchu ve finále TWR Eastern European Masters.
KRIMZ
KRIMZ
Zdroj: HLTV.org

Poslední regionální turnaj, který určí složení očekávaného Majoru, se odehraje již v blízké době. Seznam účastníků je však potřeba uzavřít uzavřenou kvalifikací, a právě ta je na programu tento týden. Mezi pozvanou osmičkou nechybí ani SINNERS, kteří si pozvánku vysloužili účinkováním v ESL Pro League. Vůbec poprvé od vzniku RMR turnajů tak budeme mít české želízko v ohni, ačkoliv v hlavním turnaji již čekají Frozen a STYKO.

Uzavřené kvalifikace na IEM Fall se zúčastní 16 týmů, z nichž dále postoupí rovných 12. Všichni tedy mají dva pokusy na to, aby jednou zvítězili, což znamená postup. Největším favoritem celé kvalifikace je FaZe Clan, ten se ale nachází v úplné části pavouka. Český zástupce se musí zaměřit na tři úplně jiné týmy.

V úvodním kole SINNERS v úterý od 17:30 vyzvou fnatic, jednoho z účastníků play-off ESL Pro League. Švédská sestava po příchodu dvou hráčů z ostrovů ožila a RMR turnaj je dalším jasným cílem. SINNERS ale jistě nebudou bez šance, pokud si nevyberou špatný den, jako se tomu stalo v neděli proti Fiend. Pokud by nastal neúspěch, tak by posléze musel český celek udolat poraženého ze souboje Eternal Fire vs. Movistar Riders. Tyto dva celky jsou přesně na té úrovni, se kterou by si hříšníci už měli umět poradit, takže i v případě prohry nad fnatic budou pořád v pozici, ze které by měli postoupit. Tento případný duel bude na programu ve čtvrtek od 20:45.

My v rámci našeho partnerství s ESL uděláme maximum pro to, abychom vám tohle tažení mohli zprostředkovat na našem Twitch kanále. Více informací dodáme již brzy. Totéž samozřejmě platí v případě postupu na IEM Fall, kde už to bude našlapané světovou extratřídou. Doufejme tedy, že SINNERS mezi elitou opět nebudou chybět!

Štítky: SINNERS, IEM Fall
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.