Přejít k hlavnímu obsahu

Historickou jízdu SINNERS a Entropiq v ESL Pro League si vychutnáte hezky česky u nás na Twitchi!

9. 8. 2021 | 19:30 Counter-Strike 2
Za méně než dva týdny vstoupí SINNERS Esports do turnaje, který pro domácího zástupce nemá historicky obdoby. Mezi účastníky nechybí také česká organizace Entropiq se svou ruskou sestavou. Je nám proto velkou ctí oznámit, že jsme uzavřeli exkluzivní partnerství s proslulým pořadatelem soutěží ESL, díky čemuž vám zápasy 14. sezóny ESL Pro League přineseme v češtině. Ale nejen ty.
ESL x PLAYzone
ESL x PLAYzone
Zdroj: oznámení spolupráce

Největší esportová společnost na světě rozšiřuje svoje aktivity v Česku a na Slovensku. Jako agentura PLAYzone se dlouhodobě snažíme o co nejužší napojení domácích vod na světové struktury, partnerství s lídrem na trhu v podobě společnosti ESL je tedy důležitým krokem v nastavené strategii. První plody naší spolupráce přineseme domácí komunitě již v nejbližších dnech, kdy startuje nejuznávanější dlouhodobá CS:GO soutěž ESL Pro League. V té poprvé v historii máme přímé zastoupení, tedy nejen jednoho hráče v zahraničním týmu.

Každý fanoušek tedy jistě přivítá s otevřenou náručí, že vám na našich kanálech exkluzivně přineseme všechny zápasy našich zástupců v češtině. Detaily konkrétních přenosů na Twitch kanále PLAYzoneCZ a v HbbTV aplikaci na všech stanicích TV Prima vám přineseme před začátkem jednotlivých skupin. Jedno je však jasné – u této historické události by neměl nikdo chybět! Do kalendáře si tak zapište datum 21. srpna, kdy SINNERS čeká premiéra na Tier 1 scéně proti G2 Esports. V následující skupině se představí Frozen, vše pak uzavřou Entropiq.

Díky partnerství pro roky 2021 a 2022 jsme držiteli vysílacích práv pro Česko a Slovensko na celkem 11 soutěží pořádaných pod hlavičkou ESL. Mezi ně vedle ESL Pro League patří třeba Intel Extreme Masters v Katowicích, kam za normálních okolností míří spousta fanoušků z našich končin. Těšit se můžete na dlouhé hodiny toho nejlepšího světového CS:GO, do kterého si snad díky vystoupení v EPL otevřou dveře také naši zástupci.

Nové partnerství znamená také důležitý milník pro české a slovenské týmy. Soutěže pořádané agenturou PLAYzone budou nově zařazeny do struktury ESL a nahradí tak tehdejší ESL Nationals CZ/SK. Nejúspěšnější celky našich soutěžích se tak probojují na ESL National Championships, odkud vede cesta až mezi nejužší světovou elitu do bojů o desítky milionů korun. Přesněji řečeno na slavné turnaje kalibru IEM Katowice nebo Cologne.

„Agentura PLAYzone dlouhodobě formuje lokální esportový trh, a právě úzká spolupráce a integrace s globálními lídry patří k základním pilířům naší strategie, která nás i celý trh posouvá na vyšší úroveň. Přímé propojení s největším esportovým organizátorem světa umožňuje českým týmům pravidelně měřit své síly s těmi nejlepšími a získávat tak cenné zkušenosti. Zároveň můžeme vtáhnout diváky i do nejprestižnějších soutěží světa,“ vysvětluje Lukáš Pleskot, výkonný ředitel agentury PLAYzone. Věříme, že u toho budeš s námi i Ty!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.