Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš si zahrát o více než 8 milionů korun? V4 Future Sports Festival čeká jen na tebe!

9. 8. 2021 | 11:51 Counter-Strike 2
Loni jej uspořádat možné nebylo, letos se ale svátek esportu pro státy Visegrádské čtyřky opět vrací! V4 Future Sports Festival proběhne letos na podzim a hlavní podporovanou hrou bude opět CS:GO, ve kterém si minimálně jeden český a jeden slovenský zástupce zahraje o parádní prize pool ve výši 325 000 euro.
V4 Future Sports Festival
V4 Future Sports Festival
Zdroj: V4 Fest

Žádné živé publikum do Budapešti bohužel zavítat moci nebude, CS:GO turnaj v rámci V4 Future Sports Festivalu ale i tak nabídne parádní podívanou v pohodlí domovů. Klání o milionové odměny totiž spojí několikrát sfér světové scény – zástupce absolutní špičky, nejlepší lokální celky z Česka, Slovenska, Polska a Maďarska, spolu s nejlepšími týmy, které projdou kvalifikačním procesem, což se může týkat i dalších našich zástupců. Než se tedy v nejbližších týdnech dozvíme něco o pozvánkách, všechny oči se upřou na kvalifikace. Ty se totiž kvapem blíží.

Ze všech koutů Evropy se na samotný V4 Future Sports Festival kvalifikují čtyři nejlepší týmy z osmičlenného International Cupu. A právě v něm jedno místo čeká na vítěze česko-slovenské kvalifikace. Jak se tedy probojovat až do finále celé kvalifikační části? Vše vypukne dvěma otevřenými turnaji, které proběhnou 14. a 21. srpna. Z obou postoupí do uzavřené CZSK části nejlepší kvarteto, z této osmičky jde do International Cupu jen samotný vítěz. Mimo pozvánek přímo na V4 FSF jde o jedinou cestu pro Česko a Slovensko, tak si to nenechte ujít!

Přihlásit se na platformě FACEIT může naprosto každý, první kvalifikační turnaj pro CZSK najdete zde. Jedinou podmínkou pro účast je, aby všichni hráči měli nad 16 let. Současně platí také výjimka, že až dva hráči v každém týmu nemusejí být z Česka a Slovenska, což jistě zamíchá kartami. Jak ale zmiňujeme výše, z každé ze dvou otevřených kvalifikací postoupí nejlepší čtyři týmy, takže se nebojte dát dohromady skvadru a zkusit štěstí.

Infografika, jak celý kvalifikační proces V4 Future Sports Festivalu funguje:

V4 Future Sports Festival
V4 Future Sports Festival
Zdroj: V4 Fest
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.