Přejít k hlavnímu obsahu

Chcete si vyzkoušet Squid Game ve Fortnite? Řekneme vám, jak na to!

21. 10. 2021 | 08:30 Fortnite
Jihokorejské drama Squid Game se na Netflixu stalo nečekaným hitem po celém světě. Ani zde to však nekončí, hry byly natolik populární, že prorazily i do herních titulů. Za vším stojí šikovní hráči a uživatelé, kteří tvoří kreativní custom mapy. Tentokrát se podíváme na Fortnite a jeden opravdu povedený mód. Pokud se vám líbí, dočtete se také, jak si ho můžete sami zpřístupnit.
Squid Game ve Fortnite
Squid Game ve Fortnite
Zdroj: Twitter/ItsHexa_

Squid Game, populární jihokorejské drama na Netflixu, si i s postupem času stále nachází cestičku do dalších herních titulů. A i přesto, nebo právě proto, že se pochopitelně jen tak nesetkáme s narychlo vytvořenou oficiální hrou, hráče to ani tak nezastavilo. Zde totiž přichází na řadu kreativní nadšenci a moddeři, kteří vytváří custom herní módy a mapy napříč nejrůznějšími populárními počiny, jako je například Minecraft či Roblox.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

I Fortnite byl jednou z prvních her, která se dočkala pozornosti komunity a také prvních konceptů pro jednotlivé smrtící hry představené v oblíbené show. První návrhy map a jejich zpracování sice zpočátku často nevypadaly úplně nejlépe, ale ani to nijak hrám neubralo na zábavě. Zvláště pokud jste svůj zážitek mohli sdílet se skupinou kamarádů. Ovšem kvalita i komplexita těchto konceptů šla postupem času nahoru, a to opravdu hodně.

Ve videu můžete vidět velice povedenou herní napodobeninu netflixového hitu, která vás provede ne pouze jednou hrou, ale rovnou celým soutěžním zážitkem. Netřeba poukazovat na skvělé zpracování, ať už se jedná o vizuální stránku nebo hratelnost. Však se podívejte sami a posuďte. Ačkoliv můžeme najít jisté odlišnosti od samotné show, nikomu taková drobnost určitě celkový požitek nezkazí.

Hru přímo na této custom verzi si vyzkoušeli i naši streameři. Níže se tak můžete nejprve podívat, jaké dojmy z tohoto módu měli Artix a FlyGun, kteří se ve videu poprali o výhru. Pokud si Squid Game chcete vyzkoušet i vy, není nic jednoduššího. Stačí pár rychlých kroků. Na internetu si navíc určitě dohledáte i jiné mapy, jež si budete moct zahrát v kreativním režimu podle stejného návodu.

Je to jednoduché a intuitivní. V lobby ve Fortnite jednoduše najeďte na Island Code, kam požadovaný kód zadáte, a je to, můžete hrát. V tomto případě budete chtít využít kód 8443-5747-3271, ale určitě se nebojte prozkoumat i další varianty. Vše je připravené, nyní si smrtící hru můžete vyzkoušet na vlastní kůži!

Štítky: Squid Game, Artix, FlyGun