Přejít k hlavnímu obsahu

IMPORTant Players se stávají vítězem Samsung MČR ve Wild Riftu!

28. 11. 2021 | 14:43 Wild Rift Live coverage
První ročník Samsung MČR ve Wild Riftu se blíží ke svému konci. V turnaji zůstávají poslední čtyři nejlepší týmy, které se od 9:30 utkají o naprosto unikátní trofej a nádherný prize pool. Favoritem před začátkem jsou hráči BloodyDevils, kteří včera předvedli nádhernou jízdu v základních skupinách a nikdo nevypadá, že by na ně znal recept.
Mistři ČR, IMPORTant Players
Mistři ČR, IMPORTant Players
Zdroj: PLAYzone

BloodyDevils 0:3 IMPORTant Players

Je hotovo! IMPORTant players se stávají vítězem Samsung MČR ve Wild Riftu za rok 2021. Během celého finále předváděli naprosto famózní výkon a když už se zdálo, že BloodyDevils konečně našli recept na to, jak je porazit, tak se IMP vzchopili a otočili lehce nepříznivý stav třetí hry. Před turnajem by takový výsledek čekal málokdo, ale tohle jsou přesně momenty, které dělají každé MČR tak kouzelné! V zápase o třetí místo ještě porazila eSuba tým Entropiq 2:1 a berou tak domů bronz.

BloodyDevils 0:2 IMPORTant Players

IMPORTant Players ještě stále neukázali vše a v tomhle zápase naprosto přejíždí BloodyDevils. Vůbec nikdo neudělal na celé mapě žádnou chybu, takže BDS budou muset vytáhnout eso z rukávu, protože IMPORTant Players vypadají nezastavitelně. Třetí zápas začíná každou chvílí! V současně hraném zápase o třetí místo vyrovnávají Entropiq na 1:1 proti eSubě.

IMPORTant Players dělí jedna výhra od titulu mistra České republiky!
IMPORTant Players dělí jedna výhra od titulu mistra České republiky!
Foto: PLAYzone

BloodyDevils 0:1 IMPORTant Players

Je to tady! Vrchol sezóny ve hře Wild Rift nám obstarají týmy BloodyDevils a IMPORTant Players. Po první hře jsou ve vedení hráči týmu IMPORTant Players, kteří zvládli zvrátit  nepříznivý průběh po nepovedené early game a dělí je tím pádem už je dvě výhry od toho, aby se mohli usadit na trůn králů domácí Wild Rift scény. BloodyDevils nehráli špatně, ale je potřeba něco do dalších her změnit. Ovšem série bude dlouhá vzhledem k tomu, že se hraje formát BO5, takže času na změnu je dost!

Známe našeho druhého finalistu! Stává se jím tým BloodyDevils, kteří zvládli v obou hrách předvést nádherný comeback. Entropiq jak v první, tak v druhé hře vypadal velmi dobře, ovšem během těch důležitých momentů se nedokázali správně rozhodnout a unáhlená rozhodnutí je posílají do zápasu o třetí místo proti eSubě. Nyní nás čeká krátká pauza a poté grand finále, mezi týmy BloodyDevils a IMPORTant Players.

IMPORTant Players 2:0 eSuba

Historicky prvním finalistou Samsung MČR ve Wild Riftu se stávají hráči týmu IMPORTant Players. Ti si nádherně poradili s eSubou ve dvou hrách, přičemž v té druhé, daleko těsnější, se museli uchýlit k odvážnému rozhodnutí. Mezitím, co eSuba zabíjela barona, tak zvládli vniknout k jejich nexusu a ukončili tak celou sérii. IMPORTant Players si tedy počkají ve finále na vítěze zápasu BloodyDevils a Entropiq. Mezitím eSubu čeká reset a duel o třetí místo proti poraženému týmu z již zmíněné dvojice.


První ročník Samsung MČR ve Wild Riftu se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci. Dnes je na programu vyřazovací část, ve které na sebe narazí ve dvou semifinálových zápasech IMPORTant Players vs. eSuba a BloodyDevils proti Entropiqu. Před turnajem byli jasní favorité hráči týmů eSuba a Entropiq, ovšem MČR píše krásné příběhy a jsou to v obou případech jejich protivníci, kteří vstupují do zápasů jako silnější tým.

NEDĚLE - Wild Rift play- off

  • 9:30 - Semifinále 1
  • 10:45 - Semifinále 2
  • 12:00 - Finále BO5 (zápas o 3. místo offstream)
  • Tombola (cca 13-14h)

Prize pool: 150 000 Kč

  • 1. místo - 70 000 Kč
  • 2. místo - 30 000 Kč
  • 3. místo - 20 000 Kč
  • 4. místo - 10 000 Kč
  • 5. - 8. místo - 5 000 Kč
Play-off Samsung MČR ve Wild Riftu
  Česká republika IMPORTant Players2      
     Česká republika IMPORTant Players3   
  Česká republika eSuba0      
         Česká republika IMPORTant Players 
  Česká republika BloodyDevils2      
     Česká republika BloodyDevils0   
  Česká republika Entropiq0      
      Česká republika eSuba2   
        Česká republika eSuba 
     Česká republika Entropiq1   

Stream začíná už v 9:30, tak se nezapomeňte zastavit a hlavně fandit, protože právě dnes se dozvíme prvního mistra České republiky ve Wild Riftu.

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.