Přejít k hlavnímu obsahu

Cryptova a Brute Talents se stávají dalšími dvěma finalisty třetí zastávky Guseppe MČR Tour!

3. 10. 2021 | 18:03 League of Legends Reportáž
Další víkend je za námi a společně s ním i druhá kvalifikace v rámci třetí zastávky Guseppe MČR Tour. Kromě postupu do finálového víkendu týmy bojují také o finanční ohodnocení ve výši 5 000 Kč. Tentokrát si balík peněz odnáší tým Cryptova, který bez prohry jediné hry naprosto přejel všechny, co mu stáli v cestě. Do finále z druhého místa rovněž postupují hráči týmu Brute Talents!
Výsledky druhé kvalifikace
Výsledky druhé kvalifikace
Zdroj: mcrpc.cz

Druhá kvalifikace už je minulostí a my známe první polovinu týmů, které zavítají do finálového víkendu třetí zastávky Guseppe MČR Tour. Zde se utkají o přímý postup na MČR, které se uskuteční už za měsíc a budeme se mít na co dívat, zvlášť po roční pauze bez League of Legends na největší domácí esportové akci roku. Nyní už k samotné kvalifikaci.

Jedním z velkých překvapení se stává neúspěch Inside Games, kteří v semifinále nestačili na tým Cryptova. Tím pádem pro ně ještě nic není jisté a můžeme očekávat, že zavítají i do další kvalifikace, protože jak jinak si mohou vyzkoušet své schopnosti a potrénovat v tak dlouhém off-seasonu? Každopádně kromě neúspěchu IG zatím známe čtveřici týmů, která už má místo ve finále jasné. Jsou jimi Dynamo Eclot, NDGU eSports, Cryptova a Brute Talents. Pokud tyto borce chceš potkat, tak místa ve třetí kvalifikace je dost. Neváhej a kliknutím na banner níže se mrkni na registraci. Budeme se na tebe těšit!

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.