Přejít k hlavnímu obsahu

Další tým je kompletní. Dres Dynama Eclot budou oblékat bývalý hráč eEriness i jeden nováček

30. 7. 2021 | 15:16 Counter-Strike 2
Další tábor máme kompletní. Jak úniky informací naznačovaly, finálními posilami Dynama Eclot se stávají Valencio a boby. V prvním případě známé jméno, které si prošlo mnoha týmy, v tom druhém pak jde o nováčka na špici, jenž se bude muset ukázat.
Dynamo Eclot CS:GO tým
Dynamo Eclot CS:GO tým
Zdroj: sociální sítě týmu

Kostru nového týmu Dynamo Eclot tvoří navrátilci Filip 'K1-FiDa' Dvořák a Adam 'ZEDc' Bartko, čímž ale kolotoč změn po prvotní oficiální sestavě neskončil. DNE se naopak rozloučili se zbylými třemi hráči a vzniká nám tedy zbrusu nový tým v boji o postup na Vodafone MČR 2021. Už včera řady Dynama rozšířil další bývalý hráč Eclotu Vít 'nbqq' Pohlot, čímž se spojilo trio, které před dvěma lety senzačně na finále MČR vybojovalo stříbrné medaile.

Zbylé dvě posily ale atmosféru týmu v čele s K1-FiDou zažijí poprvé. Čtvrtým členem sestavy byl představen Vojtěch 'Valencio' Mydlář, naposledy hráč eEriness MARVO, pětici pak uzavírá kudrnatý mladíček Michael 'boby' Mečl, pro něhož půjde o dosud největší angažmá jeho kariéry. V akademii Sazka.BRUTE si ale počínal znamenitě, není tedy překvapením, že dostal takovou šanci. Oba dva hráči do DNE míří na měsíční zkoušku, a pokud dostatečně přesvědčí, budou mít tu příležitost se hraním živit profesionálně. Pro sen by měli udělat maximum.

A to ještě není všechno! Oficiálního přivítání se sice nedočkal, ale s týmem bude také na zkoušce působit také trenér, který dosud vedl Gifted.uRage. S touhle akvizicí se zdá být tým skutečně kompletní, jak se sluší a patří.

Finální složení Dynamo Eclot:

 Česká republika Filip 'K1-FiDa' Dvořák
 Slovensko Adam 'ZEDc' Bartko
 Česká republika Vít 'nbqq' Pohlot
 Česká republika Vojtěch 'Valencio' Mydlář – na zkoušce
 Česká republika Michael 'boby' Mečl – na zkoušce

 Česká republika Jakub 'bfull' Kokoška – trenér na zkoušce

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.