Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers představují nového generálního partnera

2. 6. 2021 | 13:40 Všechny hry
Dark Tigers představují nového partnera svých sekcí s nenásilným obsahem v podobě pizzy Guseppe. Jedná se o dvě sestavy v League of Legends a FIFA 21 tým pod hlavičkou Bohemians Praha 1905. Pro Guseppe se nejedná o první aktivitu v rámci domácího esportu. Jak se vyjádřili zástupci Dark Tigers k novému partnerství?
Dres týmmu
Dres týmmu
Zdroj: Dark Tigers

Společnost Dr. Oetker s produktem Pizza Guseppe rozšiřuje své aktivity v rámci tuzemského esportu. Po zapojení do loňského Samsung MČR v mobilních hrách se v letošním roce díky Guseppe vrací hra League of Legends na Vodafone MČR v počítačových hrách. Další aktivitou se Guseppe spojuje s domácí organizací Dark Tigers, v které se stává nový generální partner pro sekce s nenásilným obsahem.

Oznámení nového partnera okomentoval CEO Dark Tigers, Branislav Kovačovič„Vzhľadom na marketingovú a obchodnú politiku spoločnosti Dr. Oetker, sme museli podmienky spolupráce nastavovať veľmi citlivo. A aj práve preto vznikla táto veľmi špecifická dohoda o spolupráci. Logo Pizza Guseppe nájdete na grafikách, dresoch a oznámeniach sekcií pre hry League of Legends a FIFA 21 (Bohemians esport).“

Nové partnerství se dotkne v Dark Tigers dvou herních titulů. Prvním titulem je hra League of Legends, ve kterém za Dark Tigers nastupují dva týmy, které se představí v nadcházející letní sezóně Hitpoint Masters a Hitpoint Challengers. Tím druhým je FIFA sekce, která reprezentuje fotbalový tým Bohemians Praha 1905. Hráče této sekce jsme mohli vidět v akci například v nedávné skupinové části AXE FIFA COOL ligy.

K spolupráci se vyjádřil i partnership manager Dark Tigers, Jaroslav Beneš: „Naší prioritou je dlouhodobá spolupráce. Spolupráci jsme uzavřeli na jeden rok a už nyní jsme přesvědčení, že v ní budeme pokračovat.“

Štítky: Guseppe, Dark Tigers
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!