Přejít k hlavnímu obsahu

DEFEATERS kompletně mění celou sestavu. Mezi posilami nechybí třeba bývalý hráč Sampi

29. 7. 2021 | 12:20 Counter-Strike 2
Před letní částí sezóny jsou letošní změny větší než obvykle, jako další se (znovu) ukazují s novými posilami DEFEATERS. Již začátkem července jsme vás informovali o zemětřesení na trase tohoto týmu spolu s eEriness MARVO, nyní však přichází zbrusu nová sestava.
DEFEATERS
DEFEATERS
Zdroj: DEFEATERS

DEFEATERS patří mezi týmy, které se snaží pravidelně najít to nejlepší ze všeho, co na scéně zbylo. Když ale teprve na začátku měsíce před AORUS MČR Tour představili nové posily, vypadalo to, že se nová pětice usadí. Nyní však celá ryze slovenská pětice končí a hráči jako Rudolf 'Rutk0' Kovalčik neb Kristián 'heikkoL' Garbera jsou bez angažmá. Těžko soudit, co k tomu DEFEATERS, přimělo, ale včera oficiálně představili nových pět hráčů.

Právě kapitán Rutk0 se na sociálních sítích týmu vyjádřil následovně: „Po 9 mesiacoch v DEFEATERS tu moja cesta končí a ja by som sa veľmi chcel poďakovať celému vedeniu. Bolo to zaujímavé obdobie, počas ktorého som sa toho veľa naučil. Som veľmi vďačný že som dostal príležitosť reprezentovať tento tím. Dúfam, že táto organizácia bude do budúcna iba rásť a prajem len všetko dobré do budúcna.“

Na čele sestavy se objevuje Matěj 'stinx' Štorek, což nastiňuje další změny také v eEriness MARVO, u nichž se zřejmě před startem 1. Tipsport COOL ligy také čeká na oficiální představení. Pro stinxe jde za měsíc už o třetí angažmá, snad mu to v organizaci, kde dosud ještě nepůsobil, bude sedět o něco více. Pomoci by mu k tomu mělo hlavně opětovné spojení s Dávidem 'xperrience' Červencem, který se vrací zpět na křeslo hráče a s nímž před časem vyhrál maďarskou LAN akci ICL. Celý tento tým by měl být hlavně o dobrých kamarádských vztazích.

Dalším zajímavým jménem je Martin 'Dytor' Handl, šampion loňského Quietus Daye, který nejvíce proslul v Sampi.Tipsport a naposledy střílel za NecroRaisers. Čistě skillově v minulosti ukázal, že může patřit mezi domácí špičku, i u něj to tedy bude hlavně o tom, jestli se v tomhle týmu bude cítit dobře. Návrat mezi elitu hlásí také Jiří 'azak' Hausner, který loni nešťastně přišel o angažmá kvůli banu na Faceitu, ale nyní je připraven čelit týmům z domácí špičky. Pátým do party je Filip 'Filixos' Haluška, který by se také rád usadil, tak snad se mu to podaří.

Jubilejní desátá sezóna 1. Tipsport COOL ligy vypukne již brzy, tak nadále sledujte náš portál i sociální sítě. Odhalování zbylých soupisek s nejasnostmi je určitě za rohem, a poté už nám nic nebrání všechno odstartovat!

Nová sestava týmu DEFEATERS:

 Česká republika Matěj 'stinx' Štorek
 Slovensko Dávid 'xperrience' Červenec
 Česká republika Martin 'Dytor' Handl
 Slovensko Filip 'Filixos' Haluška
 Česká republika Jiří 'azak' Hausner

Štítky: Defeaters
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.