Přejít k hlavnímu obsahu

Dejte sbohem herním židlím, japonská firma představila herní postele

4. 3. 2020 | 10:58 Všechny hry
Jestli jste hráč, jistě znáte to těžké rozhodování mezi hraním a spaním, někdy dokonce i jedením, když se musíte neustále přesouvat mezi postelí a vaším herním stolem. Těmto starostem je možná odzvoněno, neboť japonská společnost Bauhutte odhalila řadu herních postelí.
Bed
Bed
Postel

Tato ultimátní herní postel vznikne Vznikne kombinací výrobků firmy Bauhutte a zahrnuje v sobě zvýšenou pelest, stůl, poličky na svačinky, držák na tablet a samotnou postel. Oficiální slogan říká:

Vzbudil jsem se a přesunul se z postele ke stolu. Proč je to tak komplikované? Herní postele tento problém vyřeší.

A je to pravda, set obsahuje všechno, co si člověk může jen přát. Zdá se, že zvednout se budete muset jen, když si budete potřebovat odskočit. A kolik tato postel vlastně stojí? Celý set si prodejce cení zhruba na 113 250 jenů, což je v přepočtu 1048 dolarů či 23 840 Kč. To za tak ultimátní kombinaci není vlastně tolik!

Postel

Společnost Bauhutte uvedla, že tento projekt byl navržen pro ty, kteří touží po vysoce-účinném stolovém prostředí jako kokpit, silné hráče, kteří stráví 80 % svého života hraním, a/nebo pro lidi, kteří mají problém se sezením u počítačového stolu na dlouhou dobu. Nápad vzbudil na internetu velký ohlas nejen mezi hráči, uživatel na Twitteru například poukázal na to, že postel by mohla být využitelná i pro lidi se zdravotními problémy, již musí ležet. Mohli by tak mít pracovnu i u sebe v posteli. 

Kdo ví, třeba tyto postele jednou vytlačí staré dobré herní židle. Co vy, pořídili byste si herní postel?

Zdroj: gamebyte.com