Přejít k hlavnímu obsahu

Desátý závod letošní sezóny Virtual GP zavítá na okruh Road America již tohle úterý

13. 9. 2021 | 10:30 Virtuální závody Preview
Úterní podvečer nabídne již desátý závod letošní sezóny Mercedes-Benz Virtual GP. Závodníci zavítají na okruh Road America, kde se budou muset popasovat se změněném chování pneumatik skrze poslední aktualizace hry iRacing. Zamíchá to kartami v boji o titul?
Road America
Road America
Zdroj: Virtual GP

Druhá polovina sezóny je v plném proudu a závodníci se opět posadí do formulí Dallara IR-18. Spolu s tím ale pomalu vrcholí boj o mistrovský titul, závěrečné tři podniky rozhodnou o novém králi Virtual GP. Nejlepší pozici má stále Lukáš Podstata z týmu Entropiq, na nějž celou sezónu tlačí Lukáš Přáda z ERT Racing Teamu.

Evropská část sezóny je u konce a nejen tyto dva závodníky prověří okruh ve Wisconsinu. Road America umí ze závodníků dostat maximum, těšit se tak můžeme i na mnoho překvapení, jako vždycky. A kdo ví, třeba právě pozměněné chování pneumatik u formule ze série Indy Car bude tím klíčovým prvkem v boji o medaile.

Desátý sezóny na okruhu Road America vypukne v úterý v 19:00, sledovat jej můžete na našem Twitch kanále.

Zdroj: virtualgp.cz
Štítky: Virtual GP
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.