Přejít k hlavnímu obsahu

Dev1ho charitativní stream nabírá na obrátkách! Přijďte podpořit zasažené včerejší katastrofou

25. 6. 2021 | 17:00 Twitch.tv
Jižní Morava se nyní bude dlouze vzpamatovávat ze včerejšího tornáda a obrovské spouště, kterou za sebou tato nečekaná smršť zanechala. Na pomoc zoufalým lidem bylo založeno již několik sbírek, ale pomoci se rozhodly i osobnosti ze světa gamingu a esportu. Přijďte tak na již probíhající Dev1ho 48hodinový charitativní stream, kde se právě vybírá částka na pomoc všem zasaženým.
Dev1ho charitativní stream
Dev1ho charitativní stream
Zdroj: Facebook/Dev1

Když už to vypadalo, že se společnost začala pomalu zotavovat z nejhorších dopadů celosvětové pandemie, tak Českou republiku zasáhla další obrovská rána. Včerejší tornádo na jižní Moravě rozpoutalo hotové peklo a kromě několika zmařených životů a nespočtu lehce i vážně zraněných lidí se nyní všichni zasažení ocitli v opravdu tíživé situaci, ať už po duševní či finanční stránce.

Moravě se nyní snaží pomoci každý, kdo si to může dovolit, a opravdu to není jenom v rukou státu, protože přispět libovolnou částkou můžete i vy na jedné z mnohých sbírek, kterou vyhlásil například Člověk v tísni. V reakci na vzniklé neštěstí se rozhodlo pomoci i mnoho známých osobností a ani svět gamingu není výjimkou. Ivan 'Dev1' Lazarov se v rámci svého  plánovaného narozeninového streamu rozhodl změnit celý formát vysílání na spontánní dobročinnou akci.

Dev1 ode dneška na svém Twitch kanále rozjel neuvěřitelný 48hodinový stream, během kterého bude vybírat peníze na pomoc všem obětím zasažených katastrofou. Rozhodně se zastavte, program bude stát za to a nechybí ani odměny nebo úkoly za dosažené milníky. Nejdůležitější je samozřejmě skutečnost, že můžete jakoukoliv částkou pomoci těm momentálně nejvíce potřebným.

Dev1 si prozatím stanovil cíl na 10 000 euro, ale kdo ví, co vše se během těchto 48 hodin může stát! Srdce na pravém místě má však samozřejmě například i Xnapy, který se rozhodl přispět jistou částkou získanou z čerstvě dohraných Twitch Rivals a úspěchu našeho VALORANT týmu, ale určitě není sám.

Štítky: dev1