Přejít k hlavnímu obsahu

Do základní části realme PUBG Mobile ligy nejlépe vstoupil tým Entropiq. Naváže na to i dnes večer?

19. 5. 2021 | 09:54 PUBG Mobile
Tři kvalifikace určily složení základní části naší realme PUBG Mobile ligy. 32 týmů bylo rozděleno do skupin po 8, které spolu budou bojovat až do začátku června. Cesta do finále je tedy dlouhá, první krok však někdy je ten nejdůležitější.
realme PUBG Mobile liga
realme PUBG Mobile liga
Zdroj: grafika PLAYzone

O tom, kdo je domácí jednička na poli PUBG Mobile, není dlouhodobě pochyb. Ode dne, kdy organizace Entropiq podepsala Team Warlords v čele s Daelem, tohle tvrzení ještě posílilo na významu. Entropiq se ve velkém dívají hlavně na zahraniční scénu, současně však nevynechávají ani tu domácí, aby potvrdili svoji dominanci. Ve vysokém tempu totiž vstoupili také do naší realme PUBG Mobile ligy, kam postoupili po suverénní 1. kvalifikaci.

Tuto středu nám však započala základní část, kde každý začal zase od nuly. Entropiq byli ve 2. kvalifikaci již poraženi, takže se o nich jako o nedotknutelných hovořit úplně nedá. Tentokrát jim ale vše vycházelo na jedničku. Během čtyř her nasbírali parádních 39 killů a současně si připsali i nejvíce bodů za umístění. Jejich výkon je zatím tím nejlepším, co kdo za dosavadní průběh realme PUBG Mobile ligy v jednom dni dokázal. Se 74 body mají Entropiq 13 bodů náskok na One Shot (7up), třetí místo drží s dalším odstupem WAV TEAM. Týmy jiných domácích organizací jsou v tabulce bohužel hodně nízko, tolik se nedařilo ani Destiny Game či Yakuze.

Aktuální pořadí
Aktuální pořadí
Zdroj: tabulka
Štítky: realme
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.