Přejít k hlavnímu obsahu

Dominance eSuby pokračuje! Po prvním hracím víkendu domácí ligy je neporažena

22. 6. 2021 | 09:00 League of Legends
eSuba naprosto dominuje a vypadá, že je na dobré cestě za svým dvanáctým domácím titulem. Mezitím SINNERS také zažili pěkný vstup do letní části, když celým víkendem prošli neporaženi. Také Inaequalis předvedli dobrý výkon a začínají vypadat nebezpečně. Co dále nabídl začátek ligy?
eSuba vkročila do letního splitu správnou nohou
eSuba vkročila do letního splitu správnou nohou
Zdroj: eSuba

První hrací “víkend” Mastercard Hitpoint Masters je za námi a všechny týmy nám už ukázaly své sestavy v jejich plné kráse. Jako první samozřejmě musíme začít u eSuby, která si v létě půjde pro svůj dvanáctý titul a start zatím ukázala perfektní. Celý tým vypadá dobře a přestože první zápas odehráli s náhradníkem, tak neudělali ani jednu výraznou chybu. Speciálně Dany předvedl špičkové výkony a výrazně svému týmu pomohl.

Těsně za eSubou se nacházejí SINNERS, kteří už druhý split v řadě potvrzují, že jejich ambice jsou opravdu vysoké. Stejně jako jejich hlavní soupeři v modrých dresech, tak i oni prošli víkendem neporaženi a až na lehké problémy proti Dynamu Eclot neudělali žádnou velkou chybu, která by je nějak více mrzela. Speciálně marksman PiOk bude podle nás hlavním tahounem tohoto týmu v celém letním splitu.

Překvapením se stal dobrý výkon týmu Inaequalis, kteří prohráli jenom jedinou hru a zatím sedí pohodlně na třetím místě v tabulce. Ti nejtěžší soupeři je ale teprve čekají. Naopak Inside Games odehráli svoji první hru bez nové posily na topu Kia a v následujících zápasech nestihli dostatečně rychle najít správný recept na výhru. Bohužel se na ně také úplně nejvíce neusmál los a narazili jak na eSubu, tak na SINNERS. Jenomže ani předvedený výkon nebyl nijak oslnivý a je jasné, že je potřeba něco změnit.

Dynamo Eclot, BRUTE a Dark Tigers předvedli relativně v suverénní výkony a dá se očekávat, že nepříjemně pozlobí jeden z top týmů naší ligy. Zklamáním jsou zatím Vikingekrig, kteří nevyhráli ani jednu hru a ani v těch prohrách nevypadali zrovna dvakrát připraveni. Opravdu se jich tak hodně dotkl odchod Welcoma a celého jejich coaching staffu?

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.