Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect s velkou slávou znovu zapnul PUBG. Okamžitě ho ale vypnul

24. 11. 2021 | 23:32 PUBG: Battlegrounds Zajímavost
Dr Disrespect, známý především jako zabanovaný streamer na Twitchi a nynější tvůrce na YouTube, dva roky zpět vypnul PUBG se slovy, že se k němu už nikdy nevrátí. Při streamu multiplayeru v Halo Infinite ale “omylem” PUBG zapnul a na krátký moment se k němu tak vrátil.
Dr Disrespect
Dr Disrespect
Zdroj: Dr Disrespect/YouTube

Je to už přes dva roky, co Twitchem zabanovaný streamer Dr. Disrespect nadobro skoncoval s oblíbeným battle royale titulem PUBG. Vývojářům například vyčítal, že nikdy pořádně neoptimalizovali servery, nebo nepřidali nový obsah. V tu dobu také Docův slib, že se PUBG už nikdy nedotkne, zněl vážně. A skutečně, dva roky vydržel hru nezapnout. Při streamu z multiplayeru Halo Infinite, nové hry od Microsoftu, ale dělal Steam neplechu a streamerovi právě PUBG otevřel.

Disrespect ho ihned zavřel a zjistil, že na vině je mód v plném okně pro Steam. I přesto, že se asi nejedná o návrat, který fanoušci očekávali, streamer může říct, že v roce 2021 měl, alespoň na minutu, PUBG zapnuté.

K „obyčejné" verzi hry svůj odpor neskrývá a vyjadřuje se o ní tak, jak to cítí. Mobilní battle royale PUBG: Mobile mu ale asi sedí více a několikrát ho na streamu hrál. Naposledy při halloweenském eventu ve hře v říjnu.

Lístky na MČR
Zdroj: dexerto.com
Štítky: Dr Disrespect
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.