Přejít k hlavnímu obsahu

Drama ve Fnatic pokračuje! Selfmade zveřejňuje soukromé informace po příchodu nového hráče

26. 5. 2021 | 10:40 League of Legends
Pár týdnů zpátky se začaly objevovat informace o tom, že fanoušky milovaný Bwipo bude končit ve Fnatic. To se nestalo, ale je na topu nahrazen nováčkem a vycházející francouzskou hvězdou Adam "Adam" Maanane, který zářil v European Masters a upoutal tak na sebe velkou pozornost.
Drama okolo Bwipa a Selfmada pokračuje!
Drama okolo Bwipa a Selfmada pokračuje!
Zdroj: Riot Games

Po nevydařené jarní části se Fnatic začali dívat po jiných hráčích do základní sestavy. Nakonec se v průběhu European Masters dokázal nejlépe předvést francouzský mladík Adam "Adam" Maanane, který na své cestě za titulem porazil mimo jiné posledního českého zástupce v EU Masters, Jakuba “Dreedy” Viceníka.

Adam hájil barvy francouzského týmu Karmine Corp, který měl ve své sestavě hned několik talentů, jenž se chtějí dostat do ligy LEC. Sám Adam je ale dost speciální hráč. Má rád velice agresivní styl hraní a tomu také odpovídají jeho oblíbení šampioni. Mezi ty opravdu nejoblíbenější patří Darius, Renekton a Aatrox.

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz

Jednou z hlavních nezodpovězených otázek bylo, kde přesně skončí Bwipo. Zatím to vypadá, že bude pomáhat Adamovi v jeho začátcích a sám se přesune do jungle. Tady už rovnou navážeme na pokračující drama ve Fnatic. Jejich jungler Selfmade totiž zveřejnil soukromé informace, které se asi zatím neměly dostat na povrch. Je ovšem nutno dodat, že byl pravděpodobně dost naštvaný poté, co jej pobouřilo oznámení o příchodu Adama. Fnatic hráli podobné hry už při odchodu Nemesise, když mu nebyli schopni udělat ani pořádnou rozlučku a museli je k tomu donutit pobouření fanoušci.

Selfmade začal na svém Discordu debatovat o tom, jak absurdní podmínky Fnatic položili Bwipovi. Podle Selfmadových slov si měl Bwipo vybrat, zda půjde do džungle, nebo jestli opustí tým nadobro. Tohle rozhodnutí ovšem neovlivňuje jenom jeho, ale taky Selfmada, který doteď dělal junglera ve Fnatic a tudíž neví, zda vůbec bude mít místo do letní části LEC.

Dřívější informace uváděly, že by se měl Selfmade přestěhovat do týmu Vitality, který se snaží oživit svou sestavu. Má k tomu dobře nakročeno poté, co v půlce jarní části získal marksmana Crownshota a k tomu je podle všeho v kontaktu s midařem Liderem, který předešle působil v LEC v týmu Misfits Gaming a nyní hájí barvy mousesports.

Štítky: fnatic, Bwipo, Selfmade
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.