Přejít k hlavnímu obsahu

Dreedy po třetím zápase stále neporažen! UCAM si poradili s Mousesports

18. 4. 2021 | 11:49 League of Legends
První série zápasů základní skupiny C je u konce a Dreedy může být více než spokojen. Jeho tým UCAM Esports Club je po třech zápasech stále neporažen a skóre 3:0 už je velmi slibné. Dokáže se Dreedy dostat až do vyřazovací části a napodobit minulé české zástupce v European Masters?
UCAM porážejí Mousesports a ujímají se vedení skupiny C
UCAM porážejí Mousesports a ujímají se vedení skupiny C
Zdroj: UCAM Esports Club

První dva skupinové zápasy byly pro Dreedyho a jeho tým UCAM Esports relativně jednoduchou záležitostí. Polské Illuminar Gaming zvládli porazit po kontrolované hře, italské Macko Esports překonali ještě o něco jednodušeji a nyní je čekal zápas proti silnému soupeři v podobě Mousesports

Mousesports mají v základní sestavě několik hvězd. Midaře s přezdívkou “Lider”, který si zahrál v LEC a zaujal svými individuálními výkony velké množství lidí. Dále zde také můžeme najít běloruského marksmana “Gadget”, kterého jsme v akci mohli pozorovat na posledním Světovém šampionátu v barvách Unicorns of Love. Těm pomohl k famóznímu postupu z play-in fáze do základních skupin.

Nicméně se UCAM nebáli a nastoupili do zápasu velice odhodlaně. Dreedymu nakonec do rukou přistál Aatrox, se kterým měl zneškodnit Renektona na horní lince a už od začátku bylo vidět, že rozdíl mezi ním a topařem týmu MousesportsSatouriusem” byl velký. Dreedy v celé hře dominoval a pomohl svému týmu k vítězství, které je posouvá do čela tabulky a zůstávají neporaženi.

Za zmínku ze zápasu stojí tato akce, kde se Dreedy rozhodl teleportovat do souboje u Barona Nashora. Instantně zlikvidoval nepřátelského Varuse a mohl pokračovat v souboji díky své ultimátce, která mu dodává rychlost pohybu, bonus k léčení a hlavně bonus k poškození. Posbíral dvě odměny za zabití Sylase a Renektona a UCAM vypadali k nezastavení.

Poslední série zápasů skupinové části se pro Dreedyho odehraje příští čtvrtek, kdy se během jednoho odpoledne dozvíme, zda budeme mít českého zástupce ve vyřazovací části European Masters.

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.