Přejít k hlavnímu obsahu

POTVRZENO: Ztracení bratři se vrací do Dynamo Eclot

13. 6. 2021 | 18:10 Counter-Strike 2
Po vzniku Dynamo Eclot se očekávají ambice vyšší, než kdy dříve. Tohle nyní pociťuje také pětice CSkařů bývalé sestavy ECLOT, se kterou se dnešním dnem loučí dva hráči.
Majky + stinx
Majky + stinx
Zdroj: Dynamo Eclot

UPDATE: Vše je oficiální a původní spekulace se staly skutečností. Ztracení bratři K1-FiDa a ZEDc se vrací na místo činu, tedy do týmu, kde před dvěma lety vybojovali stříbrné medaile na Vodafone MČR v CS:GO. 

Potvrzená sestava Dynamo Eclot:

 Česká republika Dominik 'desty' Černý
 Česká republika Tomáš 'Mix' Bilík
 Česká republika Patrik 'Lastík' Ptáček
 Česká republika Filip 'K1-FiDa' Dvořák
 Slovensko Adam 'ZEDc' Bartko

Eclot je stálým pojmem v širší špičce domácí scény, před letošní sezónou ale musel přijít přerod, který přivedl borce jako Dominik 'desty' Černý nebo Patrik 'Lastík' Ptáček. Kromě nich přišli také Matěj 'stinx' Štorek a Lukáš 'Majky' Měcháček, právě tito dva střelci ale ke dnešnímu dni v organizaci končí. Když se při představení projektu Dynamo Eclot oblékla celá pětice do dresů s novým logem, vypadalo to, že desty a spol. zůstanou pohromadě. Opak je ale pravdou a v období mezi jarní a letní částí sezóny bude využito dvěma přestupy. Stinx možný odchod naznačoval na své fanpage již několika předchozími příspěvky, takže zřejmě nejde o náhlé rozhodnutí.

„Dnes se loučíme s dvojicí kvalitních hráčů, kteří zodpovědně reprezentovali náš tým. Oběma borcům přejeme hodně štěstí v jejich budoucích působištích a děkujeme za všechny hlavy, které za nás nastříleli,“ zní v příspěvku na sociálních sítích. Svá slova k odchodu doplnil také stinx. „Děkuji ECLOT za všechno, mají jeden z nejvíc profesionálních přístupů u nás v Česku a se správným týmem to bude jedna z nejlepších organizací u nás. Co se týče mě, tak snad se brzy vrátím v jiné sestavě, ideálně v nějaké, kde jsem již působil, protože jak všichni víte, rád se vracím k lidem z minulosti.“ Že by se stal dalším navrátilcem do eEriness, kde loni strávil několik měsíců?

Co se týče samotné sestavy Dynamo Eclot, tak nové posily budou muset být odhaleny již brzy. Za dva dny na tým čeká další zápas v lize ESEA Main, který bude provázet také uzávěrka soupisky. Na ní zatím nikdo nový nefiguruje, což se může v nejbližších hodinách změnit. Indicii však najdeme přímo na domácí scéně, v obměněném složení totiž DNE opanovali pátou kvalifikaci Sazka eLEAGUE Open. V sestavě figuroval Adam 'ZEDc' Bartko, aktuálně hráč Dark Tigers, společně s Filipem 'K1-FiDa' Dvořákem. Oba jsou v barvách Eclot starými známi, protože právě v tomhle působiští se společně oba tito hráči před dvěma lety stali vicemistry České republiky.

Zdroj: @dynamoeclot
Štítky: Dynamo Eclot
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.