Přejít k hlavnímu obsahu

Elitní český topař Dreedy postupuje do vyřazovací části European Masters!

8. 9. 2021 | 08:49 League of Legends Reportáž
Stejně jako na jaře, tak i tentokrát Dreedy postupuje do play-off na European Masters. Se svým týmem UCAM Esports Club zvládl náročný poslední den základních skupin a až na jednu prohru si pohodlně dokráčel pro postup z druhého místa. Dokáže si tentokrát český topař dojít až pro titul?
Dreedy postupuje do play-off!
Dreedy postupuje do play-off!
Zdroj: UCAM Esports Club

Další část základních skupin European Masters je za námi a můžeme se radovat. Jakub “Dreedy” Viceník v klidu zvládl poslední den, kdy si hned v prvním zápase v podstatě zaručil postup do play-off výhrou nad Misfits Premier. Sice poté přišlo trochu nepříjemné zakopnutí v zápase proti AGO Rogue, které mohlo být ve finále katastrofální, kdyby polský celek v předešlém zápase neprohrál proti nejhorším týmu skupin Anorthosis Esports, který si tak připsal jedinou výhru v turnaji.

Nyní Dreedyho čeká repríza jarního semifinále proti Karmine Corp. Jediným rozdílem je asi to, že už na topu nebude nastupovat proti Adamovi, který přestoupil do Fnatic, ale narazí na Cabocharda, který byl v minulosti jedním z nejlepších evropských topařů a dokonce se podíval na Mistrovství světa. Dokáže Dreedy tentokrát porazit tyto francouzské giganty? To se dozvíme už 11. září od 18:00, a stejně jako zbytek EU Masters, tak i tenhle duel si budeme moct dopřát v doprovodu českého komentáře na Twitch kanále Hitpointcz.

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.