Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE po tuhém boji proti Sampi.Tipsport vyhrávají 2:0. Dočkáme se souboje se SINNERS?

25. 11. 2021 | 19:01 Counter-Strike 2 Reportáž
Třetí zápas letošního Vodafone MČR v CS:GO je za námi. ENTERPRISE nastoupili na Sampi.Tipsport ve velkém tempu, ale jednoduchý to zápas nebyl. Na úvod turnaje to pro favorizovanější celek byla ideální zkouška před tím, než by se měli utkat se SINNERS.
EP forsyy
EP forsyy
Zdroj: PLAYzone / MČR

Čtvrteční dějství odstartovalo mapou Mirage, kterou si zvolili Sampi.Tipsport. Úvodní kola sice patřila ENTERPRISE, Sampi ale dokázali kontrovat a první polovina byla hodně vyrovnaná. Tříbodový náskok se po změně stran okamžitě ztenčil, ale po forsyyho vyhrané 1v3 situaci byli EP zase při chuti. Ještě na jednu sérii vyhraných kol se sice Sampi.Tipsport ještě zmohli, ENTERPRISE ale měli mapu pod kontrolou a vyhráli 16:11.

Druhou mapou této série byl Overpass, oblíbený volba týmu ENTERPRISE. Sampi.Tipsport ale začali za obranu a prokázali velkou kvalitu, opět to nejvíce pálilo zur1sovi. Vedení 9:6 pro Sampi neodvrátil ani 1v3 clutch od The eLiVe. Po změně stran bylo vedení navýšeno ještě o další tři body, tím ale jízda SMP skončila. Řada kol byla hodně těsná, EP ale hráli hezky týmově a dokázali vyhrát 10 kol v řadě. Ovládli tak druhou mapu 16:12.

ENTERPRISE vs. Sampi.Tipsport
ENTERPRISE vs. Sampi.Tipsport
Zdroj: Zápasovník
MČR PC
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.