Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE vyráží do boje o milion korun. Jejich prvním soupeřem bude akademie BIG

16. 9. 2021 | 09:16 Counter-Strike 2 Preview
Milionová série od Eden Esports pokračuje druhým turnajem o 50 tisíc dolarů. Malta Vibes Knockout Series kromě SINNERS, kteří mají pozvánku do TOP 16, hostí také ENTERPRISE esports. Právě ti ale musejí začít hned v 1. kole, které vypukne právě dnes.
ENTERPRISE esports
ENTERPRISE esports
Zdroj: sociální sítě týmu

Malta Vibes Knockout Series #2 už má za sebou první zápasy, ENTERPRISE esports se ale do hry dostanou skoro jako poslední. Venku už jsou týmy jako PACT, South, Tricked nebo NAVI Junior, což jen ukazuje, že už první kolo může nabídnout tuhou řežbu. Soupeřem česko-slovenské sestavy pod taktovkou Andreje 'Adejis' Kameništiaka bude akademie známé německé organizace BIG, proti které se EP postaví dnes od 19 hodin.

V souboji dvou týmů z deváté desítky světového žebříčku by měli být ENTERPRISE mírně favorizováni, mezi akademiemi nepatří BIG mezi největší jména. Na LAN finále WePlay Academy League se sice dostali, ale na místě už neuhráli ani mapu proti B týmům fnatic nebo mousesports. V minulém vystoupení v turnaji od Eden Esports narazili v prvním kole na Apeks, na něž nestačili 12:16, 7:16. Tento zápas by mohl být podobný.

Odměny z prize poolu:

  • Postup do TOP 16 – 1 000 $
  • Postup do TOP 8 – 1 000 $
  • Postup do TOP 4 – 2 000 $
  • Postup do finále – 5 000 $
  • Odměna pro vítěze – 16 000 $

Úvodní klání vítěze základní části 1. Tipsport COOL ligy můžete sledovat živě na oficiálním streamu. Aktuální domácí dvojka podle žebříčku EPLAYER se bude jistě chtít výhrou naladit na play-off důležité lokální soutěže.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.