Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq Prague propouštějí svého kouče, kdo jej nahradí?

30. 7. 2021 | 10:20 Counter-Strike 2
Pozice trenéra jako by u nich byla prokletá. Entropiq Prague patří na domácí scéně mezi nejoblíbenější týmy, znovu jsou však nekompletní. Ne však v základní pětici, ale právě na pozici kouče. Dnešním dnem v týmu totiž oficiálně skončil d0di.
d0di
d0di
Zdroj: Entropiq

Teprve na začátku února se Jozef 'd0di' Kiss přidal k úřadujícím vicemistrům České republiky. S týmem se mu dařilo, kluci si odnesli titul z 1. Tipsport COOL ligy a mnohokrát si zahráli i v Evropě. Ještě v červenci, před letní přestávkou, se Entropiq Prague zúčastnili uzavřené kvalifikace na EDC 5. Po prohře s bankaPEPSI, účastníkem CIS RMR turnaje, hráči odletěli na dovolenou a očekávalo se, že v plné síle v srpnu zase budou připraveni.

Nakonec tomu tak není a místo přípravy na další část sezóny probíhá také hledání toho správného kouče. Podle všeho totiž zatím vybráno není, otázkou tedy je, jaké možnosti vůbec Entropiq mají. Nouzovým řešením by mohl být dočasný návrat Mateje 'forji' Kmitě, pokud by se nedařilo najít správnou náhradu. Nejvíce by se nabízel hvězdný veterán Michal 'KETUBOR' Csontoš, který už v minulosti měl od organizace Martina Kabrhela nabídku, ale toho jsme zkontaktovali a vyvrátil nám jakýkoliv zájem. Stejně jako my, je i on zvědavý, koho EIQ uloví.

Zajímavé také je, že v dnešním rozloučení s d0dim není uveden žádný důvod, můžeme tedy maximálně čekat na budoucí rozhovory či samostatné vyjádření 29letého kouče. Ten v minulosti nejednou prokázal své kvality, zájem o něj tedy bude u konkurence velký. Ti, kteří aktuálně nemají kouče, si mohou mnout ruce a chystat nabídky.

Štítky: Entropiq, d0di
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.