Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq při své premiéře jdou do boje s evropskou elitou. Uspějí a postoupí do Pro League?

25. 2. 2021 | 14:53 PUBG Mobile
PUBG Mobile Club Open je největší soutěží v mobilním PUBG, která se hraje napříč všemi možnými regiony. Evropa je rozdělena do několika koutů, přičemž aktuálně probíhá vyvrcholení kvalifikace do nové sezóny PUBG Mobile Pro League.
PUBG Mobile Club Open
PUBG Mobile Club Open
Zdroj: PUBG Mobile Club Open

Entropiq vstoupili na pole PUBG Mobile před necelými dvěma týdny, když naverbovali dlouhodobě nejúspěšnější domácí sekci. Tu jste dříve mohli vidět pod křídly Inside Games nebo ještě dříve vidět pod jako Team Warlords. Čtveřice pod vedením Júliuse 'Dael' Gojdiče si v PUBG Mobile Club Open zahrála již v loňském roce, díky čemuž do první letošní kvalifikace obdržela pozvánku až do pokročilé fáze. Mezi 32 nejlepšími týmy bojují Entropiq o umístění v TOP 4, které by znamenalo účast v jarní sezóně nejprestižnější PUBG Mobile soutěže na starém kontinentu.

Aktuálně máme za sebou první část, kde byly týmy rozděleny do čtyř skupin a postupně se na serveru utkaly ve všech kombinacích. Po dvou průměrných vystoupeních se Entropiq pohybovali ve středu tabulky, takže ve svém závěrečném hracím dni potřebovali pořádně zabrat. Přidaná motivace zde zafungovala na výbornou a svěřenci manažera Sensiho dokázali uhrát 73 bodů, což v jednom dni skupinové fáze nikdo jiný nedokázal. Tento výkon katapultoval Entropiq na 4. místo celkové tabulky a také do finále kvalifikace PMCO Europe Wildcard.

„První dva hrací dny Group Stage byly z naší strany slabší, ale byl to pro nás dobrý impuls, že třetí den musíme zahrát nejlépe, jak umíme a pojistit si finále. To se nám povedlo hned první hrou, kde jsme sebrali druhé místo s 10 kills, dobré celkové umístění pak stvrdila třetí mapa dne a vítězství na Miramaru opět s 10 kills. První chicken dinner, který nám dlouho utíkal,“ vykresluje Sensi průběh skupinové fáze z pohledu Entropiq. Týmu jistě pomáhá i fakt, že PUBG Mobile divizi pomáhá i kanadský trenér klasického PUBG týmu Tom 'PistolaTime' Banel.

Vyvrcholení regionální kvalifikace pro celou Evropu kromě Velké Británie, Francie a Německa proběhne koncem tohoto týdne. První mapy odstartují bitvu Entropiq a dalších 15 týmů o 4 postupové sloty ve čtvrtek od 20:00. Všechny oficiální turnaje v PUBG Mobile můžete sledovat na YouTube kanále PUBG Mobile Esports.

Kompletní PUBG Mobile sestava Entropiq:

 Slovensko Július 'Dael' Gojdič
 Slovensko Roland 'BackFire' Sedláček
 Česká republika Lukáš 'Sans' Holub
 Česká republika Martin 'Moony' Hubený

PUBG Mobile Club Open
PUBG Mobile Club Open
Zdroj: PUBG Mobile Club Open
Zdroj: entropiq.gg
Štítky: Entropiq, PMCO
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.