Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq to s FIFOU nevzdává! Nový úderný tandem utvoří bývalí hráči Sparty a Bohemians

9. 7. 2021 | 19:34 EA SPORTS FC 24
Po propuštění trojice RIIJK, Huhnak a Venny se Entropiq rozhodl i nadále udržet svoji FIFA sekci živou. A nejen to, naopak ještě více přitápí pod kotel. Náhradou za zmíněnou trojici se stávají MarioOoso99 a Matejs, kteří se pokusí o ovládnutí domácí profesionální FIFA scény. Co myslíte vy, povede se jim to?
MarioOoso99 + Matejs
MarioOoso99 + Matejs
Zdroj: Entropiq

Týmy se snaží posilovat nejen na skutečném fotbalovém trávníku. Nejlepší domácí týmy se snaží upevnit pozici na scéně a ulovit ty nejlepší hráče pro nadcházející ročník FIFA 22. Další stránku přestupové knihy píše tým Entropiq. Štěpán "RIIJK" Sobocki a Patrik "Huhnak" Hornák v poslední době zřejmě neměli výsledky dle představ vedení přední české organizace, a proto byli společně s anglickým hráčem Vennym tento týden propuštěni.

Nyní se ale dostáváme k tomu důležitějšímu. Jelikož v sestavě Entropiqu nadále zůstal druhý cizinec Fully, tak se dalo očekávat, že zeleno-černý tým se nadále bude snažit angažovat se ve světě virtuálního fotbalu. Jak by také ne, když jedním z jeho ambasadorů je Vladimír Šmicer, velká ikona české fotbalové historie.

Pro nové posily se Entropiq ohlédnul ke konkurenci, žádné nováčky nebo talentované hráče se vytáhnout nerozhodl. Jako tomu bylo dosud, tak i v následující sezóně bude dres EIQ na domácí scéně oblékat dvojice hráčů, která přichází ze dvou pražských klubů. Tím prvním je Mario "MarioOoso99" Gumbrešt, který se rychle propracoval mezi domácí elitu a v nedávno dohrané AXE FIFA COOL lize dokonce stanul na stupních vítězů.

Jeho odchod ze Sparty pro něj nebyl nejjednodušším rozhodnutím, vzhledem k budoucnosti mu ale přestup dával největší smysl. Rudou tedy pro následující období mění za černou a zelenou. „Jednal jsem jak se Spartou, tak s Entropiqem. Hned jsem věděl, že Entropiq bude nejlepší cesta se posunout výš. Lákala mě možnost hrát hru na plný úvazek, a posunout se tak na vyšší úroveň hraní,“ vyjádřil se v rozhovoru pro portál Sazka eLEAGUE.

Parťákem dnes už bývalého sparťana bude dosavadní klokan Matěj "Matejs" Dunka, známý také jako M4tk05. Ten se od předloňské Datart e:LIGY stal klíčovým pilířem esportové sekce Bohemians Praha 1905, se kterou se ale nyní loučí. Kromě něj tam končí i Richard "MrRici" Růžička, takže i ve Vršovicích můžeme očekávat nějaké příchody. Přestupové období není ani zdaleka u konce, do nové FIFY nám zbývají ještě více než dva měsíce.

Štítky: fifa, Marioooso99, M4tkO
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.