Přejít k hlavnímu obsahu

Základní část realme PUBG Mobile ligy se blíží do svého závěru. Udrží si Entropiq první místo?

1. 6. 2021 | 08:30 PUBG Mobile
Kvalifikace jsou dávno minulostí a ke svému konci se pomalu chýlí i samotná základní část. realme PUBG Mobila aktuálně hostí 32 nejlepších týmů u nás, které postupně čekají čtyři hrací dny, jež určí finálové složení. Tato středa rozehrála závěr zajímavým stylem, následující týden všechno rozhodne. Kdo je tedy v čele a kdo se posunul do TOP 16?
realme PUBG Mobile liga
realme PUBG Mobile liga
Zdroj: grafika PLAYzone

Po polovině základní části nebyli překvapivě v čele hráči Entropiq, které přeskočila sestava One Shot. Co však domácí jedničku zdobí, to je konzistence, jež se opět ukázala být klíčovou. One Shot se po parádním týdnu tentokrát tolik nedařilo a po zisku pouhých 23 bodů klesli na třetí příčku. Entropiq oproti tomu uhráli druhý nejlepší výkon a osamostatnili se v čele. Nedá se předpokládat, že by je ještě někdo dokázal přeskočit. Na druhé místo se naopak vyšvihl tým Destiny Game, který si 62 body za minulou středu posun zasloužil. Překvapivější je však 4. místo týmu INEOS Gaming, který nejlepším výkonem dne vylétl z konce desítky až za stupně vítězů.

Mezi poraženými naopak skončil tým NeXuSTwo, který minule byl pátý, ale nyní se bude muset v závěru základní části možná ještě strachovat o postup do finále, kam zamíří jen nejlepší šestnáctka. Rozestupy do 18. místa totiž nejsou vůbec velké a jedna povedená hra může osud daného týmu hodně změnit. Z nižších pater se tentokrát nejvíce dařilo Deathless Four, jenž se posunuli ze 14. na 9. pozici. Z aktuálně nejlepší šestnáctky naopak vypadlo trio TEAM 22, INSANITY a The Heaven, které nahradily jiné týmy Randomsss, eRazers a PHYSS. Základní část má před sebou poslední hrací den, tak si nenechte ujít rozhodující boje o velké finále tuto středu 2. června.

Aktuální pořadí
Aktuální pořadí
Zdroj: tabulka soutěže
Štítky: realme
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.