Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba se ujímá vedení Mastercard Hitpoint Masters a Vikingové nadále pokračují ve vítězné šňůře!

13. 7. 2021 | 13:22 League of Legends
Další týden Mastercard Hitpoint Masters je za námi a přestože byl program zkrácený na pouhá dvě kola, tak rozhodně bylo na co se dívat. SINNERS zaváhali proti Dynamu Eclot a tím pádem se připravili o možnost setrvání v čele tabulky. Právě toto první místo nyní patří eSubě, která zabrala a prošla celým víkendem neporažena. Dokáží se SINNERS znovu nastartovat?
eSuba nadále pokračuje v dominanci!
eSuba nadále pokračuje v dominanci!
Zdroj: Hitpoint

Po zajímavých předešlých týdnech, v nichž se liga trochu více rozjela, už můžeme naplno odhadovat to, kdo přesně má jaké naděje co se týče boje o titul. Po jednom nevydařeném víkendu se eSuba nadále zvedá a pokračuje ve své formě. Rovněž Vikingekrig Esports jsou na tom velice dobře a po nepovedených prvních týdnech se z nich začíná stávat jeden z hlavních konkurentů elity.

Když už jsme u elity, tak se musíme zastavit u SINNERS a jejich nepovedeného zápasu proti Dynamo Eclot. Už podle draftu bylo poznat, že ani jeden z týmů se nebude bát hrát dopředu a nakonec jsme se dočkali výborné show. Bohužel pro SINNERS byla tato hra až moc vyrovnaná a i přes hrdinské pokusy PiOka s jeho Ezrealem nestačili na rozjetou mašinu Dynama Eclot. Na jejich straně byl jednoznačně hvězdou zápasu midař Bendix se svým Viegem.

Jako další jsme si vybrali zápas Vikingekrig Esports proti Dark Tigers, protože vikingové jsou opravdu týmem, který si zaslouží pozornost. Z naprosto mizerného začátku sezóny dokázali vytěžit skvělé výkony a začíná se z nich stávat jeden z elitních celků. Teď ale už k samotnému zápasu.

Už v draftu jsme mohli vidět zajímavou kombinaci, kterou je Lulu a Kog'Maw na straně Vikingekrig. Ještě k tomu navíc přihodili Xin Zhaa do jungle a Sylase na midu, takže zábava byla garantována. Nakonec se největším rozdílem stala jungle, kde dokázal Bedi se Xinem naprosto dominovat a ovládl tempo celé hry. K tomu byl navíc skvěle doplněn svým midařem a Vikingekrig tak přejeli DTG během dvaceti šesti minut.

Souboje o play-off budou nadále pokračovat už v tento čtvrtek, takže doporučujeme se zastavit a podpořit ty nejlepší hráče, jaké naše domácí scéna nabízí.

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.