Přejít k hlavnímu obsahu

Fanoušci chtějí, aby byl do hry přidán slavný šéfkuchař Gordon Ramsay

5. 7. 2021 | 02:05 Fortnite
Fortnite je proslulý svými spolupracemi, které přinášejí různorodé skiny a pestrý herní obsah. Hráči nyní vyzývají Epic Games, aby do hry přidal další známou tvář – šéfkuchaře Gordona Ramsayho.
Fanoušci chtějí do Fortnite známého šéfkuchaře.
Fanoušci chtějí do Fortnite známého šéfkuchaře.
Zdroj: Epic Games

V minulosti jsme mohli vidět zapojení různých mediálních žánrů, Fortnite spolupracoval mimo jiné se společnostmi jako Marvel nebo Národní fotbalová liga (NFL). Nyní je nově možné získat ve hře skin oblíbeného Marvel záporáka Lokiho. O tom, jak tento skin můžete získat, jsme již psali. Loki očividně hráčům nestačí – nyní chtějí šéfkuchaře.

Na oficiálním Fortnite subredditu se objevila otázka směřovaná na členy komunity: „Koho byste nejradši viděli přidaného ve hře v rámci spolupráce?“. Málokdo čekal, že jedním z předních komentářů se stane jméno „Gordon Ramsay“. Tato odpověď nasbírala takřka 450 „upvotes“, což jsou redditová obdoba facebookových lajků, takže pisatel není sám, komu se tento nápad líbil. Mezi dalšími návrhy se objevovali např. Indiana Jones, Obi Wan Kenobi nebo Spider-Man.

Rozhodně to nezní špatně, Gordon Ramsay je zajímavou volbou z různých důvodů. Jde o pravděpodobně nejznámějšího kuchaře na světě, který proslul zejména kvůli svým výstupům na televizních obrazovkách, ať už to bylo v pořadu Pekelná kuchyně (Hell’s Kitchen), Masterchef nebo Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym (Kitchen Nightmares). Gordon se rozhodně nebojí podělit o svůj názor, nebo o to, jak vaše jídlo skutečně chutná. Kdyby se do hry dostal, mnoho hráčů by to nejspíše uvítalo. 

Nejlepší na tom je, že něco takového je pravděpodobně uskutečnitelné. Epic Games by jistě přišel v blízké době na něco, čím by mohl slavného kuchaře do hry zapojit. Přece jen se jedná o společnost, jež neustále překonává, co může do Fortnite přidat, což se nám potvrdilo během Season 7 s mimozemšťany. Nezbývá než čekat, jestli se společnost rozhodne nakonec tímto nápadem inspirovat. A koho byste ve Fortnite rádi viděli vy? Podělte se s námi v komentářích!