Přejít k hlavnímu obsahu

Fantasyexpo se stává klíčovým partnerem nadcházejícího PGL Majoru

21. 5. 2021 | 22:02 Counter-Strike 2
PGL Major Stockholm bude nejdůležitějším CS:GO turnajem nejen v tomto roce, což s sebou přináší rozsáhlé plánování a spolupráce, které zajistí hladký průběh tohoto turnaje s prize poolem 2 000 000 euro. Jediný major tohoto roku je naplánován na přelom října a listopadu 2021.
Fantasyexpo
Fantasyexpo
Zdroj: Fantasyexpo

Nejnovějším obchodním partnerem PGL se stává společnost Fantasyexpo, která bude zodpovědná především za marketing, obstarávání a získávání reklamních klientů. Získává také výhradní právo zastupovat organizátora turnaje při navazování spoluprací s potenciálními sponzory.

Fantasyexpo je agentura, která je zapojena do mnoho regionálních turnajů a mezinárodních akcí, v minulosti se dokonce podílela na přenosech z minulých Major turnajů. Tato společnost byla pořadatelem nedávného turnaje BLAST Rising, v rámci kterého jsme vám přinesli oficiální český komentovaný stream zápasů SINNERS. Můžeme prozradit, že do budoucnosti plánujeme spolupracovat i u dalších podobných projektů i nadále.

Jednou z velkých připravovaných novinek pro nadcházející CS:GO Major je Additional Major Show. Půjde o událost inspirovanou poločasovou Super Bowl show. Jen pro porovnání v posledních letech v této show vystoupili přední hudební umělci jako je Shakira, Travis Scott, Maroon 5 nebo Jennifer Lopez, což znamená, že se opravdu můžeme těšit na úžasnou podívanou! Koho byste si tipnuli, že se na Majoru představí v akci?

Štítky: Fantasyexpo, PGL
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!